Hovudside

Slik Care for håndhøvlede Tregulv

by Walther

Håndhøvlede tregulv er skrapt slik at korn av de tre viser gjennom polyuretan pakning mer, noe som gir gulvet et rustikt utseende. Dette gjør kornet stikke litt, så ta ekstra forsiktighet for å sikre at gulvet er rent. Et skittent gulv vil være slitende og rygger på korn vil slites ned, ødelegger utseendet på gulv. Hvis du rengjør gulvet ofte, vil det ikke ta mye tid og vil bo i som ny tilstand.

Bruksanvisning


•  Støvsug gulvet minst en gang i uken for å plukke opp støv og skitt, og unngå at den blir knust til gulv. Støvsuge oftere i høyt trafikkerte områder, spesielt hvis du har barn eller kjæledyr bringe i skitt. Du kan også bruke en tørr mopp i stedet for et vakuum.

•  Fei opp noen tørre søl med en sopelime og støv pan så snart de skjer. Dette er spesielt viktig dersom utslippet er noe slipemiddel, slik som sand, som det vil hurtig slites bort tre finish og rygger i kornet.

•  Tørk opp våte søl umiddelbart med en absorberende håndkle. Skyll rester og tørr med et rent håndkle. Våte utslipp kan skade treverket hvis det fuktigheten siver inn, så rydde opp raskt.

•  vaske gulv kun etter behov. Du kan aldri trenger å vaske gulvene hvis du vedlikeholder dem. Bruk en trerens passende for den type tre du har og ikke overwet gulvet. Det bør tørke raskt etter å ha blitt vasket.

Tips og advarsler


  • Legg ned teppe løpere i høyt trafikkerte områder for å beskytte gulvet.
  • Har alle ta av seg skoene for å hindre smuss fra å være bakken i gulvet.