Har en Hibiscus Tree Liker sol eller skygge?


Har en Hibiscus Tree Liker sol eller skygge?

Hibiscus trær, kjent for store blomster brukes ofte i Hawaiian kunst og design, trives i mange områder når plantet i riktig forhold. Det finnes to hovedtyper av hibiskus trær - subtropisk hibiscus og kald-hardføre trær kjent som Rose of Sharon. De riktige lysforhold er nødvendig for hibiscus å produsere nok mat til å trives.

Beste lys for Hibiscus


Hibiscus og Rose av Sharon trær vokser best når plantet i full sol forhold. Plantene trenger seks til åtte timer daglig solen for å overleve.

Beskyttelse


Mens hibiscus treet krever full sol, kan det trenger beskyttelse mot tøffe ettermiddagssol, ifølge National Arbor Day Foundation.

Bestemme Best Planting området


Den beste måten å finne ut hvor du skal plante nye hibiscus treet er å se hvordan solen beveger seg gjennom hagen plass i løpet av dagen. Velg et område som har sol hele morgenen, men er delvis i skyggen i løpet av ettermiddagen.

Voksende innendørs


Noen hibiscus varianter kan tilpasses voksende innendørs, ifølge den australske Native Hibiscus nettside. Hibiscus tiliaceus vokser godt innendørs når den plasseres på en solrik vinduskarm.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler