Hovudside

Har en Hibiscus Tree Liker sol eller skygge?

by Walther

Har en Hibiscus Tree Liker sol eller skygge?

Hibiscus trær, kjent for store blomster brukes ofte i Hawaiian kunst og design, trives i mange områder når plantet i riktig forhold. Det finnes to hovedtyper av hibiskus trær - subtropisk hibiscus og kald-hardføre trær kjent som Rose of Sharon. De riktige lysforhold er nødvendig for hibiscus å produsere nok mat til å trives.

Beste lys for Hibiscus


Hibiscus og Rose av Sharon trær vokser best når plantet i full sol forhold. Plantene trenger seks til åtte timer daglig solen for å overleve.

Beskyttelse


Mens hibiscus treet krever full sol, kan det trenger beskyttelse mot tøffe ettermiddagssol, ifølge National Arbor Day Foundation.

Bestemme Best Planting området


Den beste måten å finne ut hvor du skal plante nye hibiscus treet er å se hvordan solen beveger seg gjennom hagen plass i løpet av dagen. Velg et område som har sol hele morgenen, men er delvis i skyggen i løpet av ettermiddagen.

Voksende innendørs


Noen hibiscus varianter kan tilpasses voksende innendørs, ifølge den australske Native Hibiscus nettside. Hibiscus tiliaceus vokser godt innendørs når den plasseres på en solrik vinduskarm.