Hovudside

Hvordan Grow Blueberry Juniper Trees

by Walther

Hvordan Grow Blueberry Juniper Trees

Juniperus ashei, mer kjent som blåbær eller Ashe einer, er en attraktiv bartre tre som kan leve opp til 350 år. Blåbær einer er oppkalt etter sin bær, som ser utrolig like deilige blåbær. Selv om mennesker ikke kan sette pris på smaken av einebær, gir de et mye verdsatt snack for sulten dyreliv. Med riktig pleie, kan en blåbær einertre vokse opp til 40 meter høye med en 25-fots spredning. Fordi blåbær einer er dioecious, for å plante både en mannlig og kvinnelig treet produsere sine karakteristiske bær.

Bruksanvisning


•  Plant blåbær einertre hvor det vil få seks til åtte timer med direkte sollys hver dag. En rik, godt drenert jord området er nødvendig. Endre tung eller langsom drenering jord med torv og perlitt, om nødvendig, for å lufte jorden og forbedre drenering.

•  Vann blåbær einertre sjenerøst etter planting. Gi den med minst en tomme av vann hver uke, og pass på å la jorda tørke for å ta på mellom vanning, helt til treet er etablert. Når dette er etablert, fortsetter å gi det 1 cm vann hver uke i fravær av regn.

•  Bruk spade til å spre furu halm, bark stykker eller flis 3-inches dypt i en 3-fots diameter rundt treet. Opprettholde mulch rundt treet for å hjelpe den bevare fuktighet. Mulching hjelper også kjøle røttene og fraråder luke vekst.

•  Bruk en spesielt formulert azalea gjødsel for å gjødsle blåbær einertre hver vår. Påfør søknaden gjødsel etter anvisningen på pakken for best resultat. Vanne treet etter gjødsling for å bidra til å fortynne søknaden gjødsel.

•  Beskjær blåbær einer treet for å opprettholde formen. Fjerne misfarget, syk eller død løvverk, etter behov, for å opprettholde sin helse og utseende. Bruk bare skjerpet og steriliserte beskjæring verktøy når beskjæring.