Hovudside

Hvordan lage skjulte rom for verdisaker

by Walther

Hvordan lage skjulte rom for verdisaker

Opprette et gjemmested for verdisaker vil ikke bare gi et trygt sted for smykker og penger, men det kan også vise frem dine laging ferdigheter. Samle noen hverdagslige elementer og har en liten skjult rom på et blunk. Fordi dette håndverket er enkel, kan du lage flere, og ha dem på forskjellige steder i hjemmet ditt.

Bruksanvisning


•  Plasser en innbundet bok på en arbeidsflate. Bruk en stor bok som er dypt nok til å skape en kupé som vil holde smykker eller penger. Åpne boken og flip ca 5 sider. Bruk en laging kniv eller boks cutter å kutte ut et rektangel forlate en 1-tommers margin hele veien rundt.

•  Skjær flere sider om gangen. Vend disse sidene over, og etterlater ett kutt side som en mal for den neste kutt. Fortsette å kutte og fjerne sidestykker inntil rommet er opprettet. Forlate ca 5 sider i baksiden av boken uncut.

•  Påfør håndverk lim på baksiden av den siste kutt siden og lim til den faste side ved siden av den. Lim hver faste side til den andre, og deretter til baksiden av innsiden hardt deksel.

•  Cut 4 pappstrimler Lengden på innsiden av veggene i rommet "boksen". Dekke en side av hvert stykke papp med fag- lim og trykker mot den indre vegg som det passer. Kontroller at du har nok lim, da disse papp stykker og lim bør holde seg til alle cut sider.

•  Prop frontdekselet åpner ca 1 cm med et par små steiner slik at boken kan tørke og dekselet vil være på plass. La det tørke i minst to dager.

Tips og advarsler


  • En voksen må gjøre alt skjære, bort fra eventuelle barn.