Hovudside

Er Double-Pane Windows herdet glass?

by Walther

Er Double-Pane Windows herdet glass?

Dobbelt glasset er laget av en rekke forskjellige glasstyper. Selv om ikke alle av dem har herdet glass, er dette absolutt et alternativ, og noen ganger et krav, avhengig av vinduet og hjemme plassering. Bruken av herdet glass tilbyr fordelen av sikkerhet i tillegg til det som dobbel-panelet vinduer allerede tilbyr.

Dobbelt Pane Windows


Dobbel-panelet vinduer inneholde to glassplater med et lite mellomrom mellom dem. Disse vinduene kan redusere strømregningen ved å isolere boligen. De kan også bidra til å redusere støy fra utsiden og holde støyen fra å lekke fra innsiden av hjemmet. Disse vinduene er laget av ulike typer glass - noen med en UV-beskyttende film eller fargetone, og andre med herdet og / eller slagfast glass.

Herdet glass


Herdet glass er varmebehandlet for å potensielt redusere skade i tilfelle av et vindu knuste. Produsenten varmer glassplate til en viss temperatur, og deretter avkjøles den hurtig. Når dette skjer, overflaten og kantene på glasset avkjøles raskere enn midten. Dette fører til overflaten og kantene for å komprimere, styrking av arket. Dette fører også til at glasset "terning" eller bryte seg inn avrundede granulater i stedet for skarpe kanter, hvis brutt.

Herdet glass Windows vs. Impact-Resistant Windows


Mens noen dobbel-panelet vinduer er utpekt som slagfast, disse er annerledes enn de som er laget med herdet glass. Slagfast rutene har en polyvinyl film mellom dem på mellom .015- og 0,090 inches i tykkelse. Dette materialet vanligvis holder glassbitene sammen når de blir brutt og hindrer vann eller rusk fra å komme inn i hjemmet. Dette er spesielt viktig i områder utsatt for naturkatastrofer. Herdet glass kan også være støtsikker, hvis de har filmen installert.

Når er det nødvendig


Annen stat og lokale byggeforskrifter kan kreve herdet glass i visse områder av hjemmet. For eksempel, Florida krever herdet glass i områder med tett kontakt med mennesker, som badekar eller dusjvegger. Dette gjelder også for vinduer, som vanligvis plassert på dusjvegger eller over badekar. Akkurat som slagfast vinduer er en viktig ressurs i områder med tornadoer og orkaner, så er herdet glassvinduer. En bygge umiddelbare omgivelser kan også diktere behovet for herdet vinduer - som i en sak der en golfbane kan være grenser et hjem, for eksempel.