Hovudside

Mine Birch Trees Har Gulnende Løv

by Walther

Mine Birch Trees Har Gulnende Løv

Bjørkene er mellomstore trær, regnes som pionerarter på grunn av deres evne til å tilpasse seg litt sur jord som oppstår etter en forstyrrelse eller brann. Men bjørketrær er mottakelige for sykdom, voksende problemene og insektskader som kan forårsake blad gulning. Identifisere årsaken til bladet gulning og tidlig kontroll kan bidra til å forhindre alvorlige tre skader.

Chlorosis


Chlorosis er en tilstand av bjørketrær som forårsaker gul løvverk på grunn av mangel på jern og mangan i jord. Betingelser som favoriserer klorose bestå av jord med en pH-verdi over 7,0, dårlig drenert jord og høye nivåer av fosfor og kalium. Alkalisk jordsmonn gjør det vanskelig for bjørketrær for å absorbere jern og magnesium, noe som bidrar til sunn blad produksjon. Teste jord ved en forlengelse tjeneste for å bestemme pH-nivå. Legg granulert svovel å øke surhet eller lavere pH-verdier, legge chelated jern for å øke jernnivåer og legge løvverk gjødsel. Chelated jern er en organisk kilde til jern absorberes av trær, selv i alkaliske-baserte grunnforhold, mens bjørk absorberer løvverk gjødsel næringsstoffer fra bladene i stedet for røttene.

Anthracnose Leaf Spot


Anthracnose blad flekk av bjørk, forårsaket av sopp discula og marssonina, er en vanlig sykdom som forårsaker gul løvverk. Symptomer på en anthracnose infeksjon består av store bladflekker, blad gulning og defoliation. Sykdommen favoriserer kjølige, våte klimaforhold og unge trær for infeksjon. Anthracnose sjelden fører til betydelig skade for å modne og friske bjørketrær. Kobber og svovel-baserte fungicider er en effektiv metode for kontroll av anthracnose infeksjoner. Ødelegge infiserte løv å hindre overvintring av enten sopp.

Bronze Birch Borer Beetle


De bronse bjørk borer bille tiltak 3/8 tommers lang og har en kobberfarget ytre skall. Den voksne billen og larver både tunnel i bjørk vev, forårsaker phloem girdling. Den girdling begrenser mat og vann er nødvendig for å vev over girdled området. Symptomer på en bronse bjørk borer infeksjon består av gule blader, små hull der borer penetrert treet, gren dieback og øvre krone dieback. Løvverk gulning oppstår vanligvis i løpet av midtsommer når billebestandene peak. Opprettholde tre vigør og bruke kjemiske insektmidler for alvorlige infeksjoner.

Pulveraktig mugg


Pulveraktig mugg er en vanlig sopp sykdom på nesten alle plante- og treslag, inkludert bjørk. Soppen produserer et hvitt pulveraktig belegg på bladoverflater, som identifiserer infeksjon. Symptomer på moderat til alvorlig infeksjon bestå av gule blader, blad forvrengning og prematur blad slipp. Soppen bruker næringsstoffer fra løvverk og skuddspissene for forplantning og spredning av sykdommen, som er årsaken til den reduserte vigor symptomer. Relativ fuktighet og kjølige værforhold favorisere infeksjon. Imidlertid er gratis fuktighet på bladoverflatene ikke nødvendig for infeksjon. Kontroll består av å gni pulveret av bladoverflatene, ødelegge falne infiserte blader og kjemiske soppmidler for alvorlige infeksjoner.