Hovudside

Hvordan lage en Wedding Toss Bouquet

by Walther

Hvordan lage en Wedding Toss Bouquet

Tradisjonelt vil en nygifte bruden kaste henne buketten til et publikum bestående av alle de single, kvinnelige bryllupsgjester. Ifølge tradisjonen, vil den som fanger buketten bli den neste til å gifte seg. Men siden mange bruder liker å bevare sine brudebuketter, de ofte gjør kaste buketter spesielt for dette formålet. En kaste bukett er sjelden en kopi av brudebuketten; det er vanligvis en relativt billig, hånd-bundet arrangement av koordinerende blomster.

Bruksanvisning


•  Velg et utvalg av snittblomster som koordinere med farger og stil av bryllupet og de ​​andre bryllup buketter. Merk at kaste bukett kan ligne på brudens eller brudepiker 'buketter, eller til de andre blomsteroppsatser som brukes i bryllup, men det trenger ikke være spesielt fancy eller dyrt. Regner med å bruke mellom 4 og 15 blomster i kast bukett, avhengig av størrelsen på blomstene som brukes og størrelsen på toss bukett du ønsker.

•  Trekk av alle bladene fra de nederste to tredjedeler av hver blomst stammen. Bruk saks til klipp av bladene hvis du foretrekker det. La stilkene av blomstene lenge for nå; du vil forkorte dem etter buketten er montert.

•  Legg avskårne blomster i en vannfylt bøtte der kan de være hydrert mens du montere kaste bukett.

•  Plukk opp en blomst med din dominerende hånd og plassere den i mindre dominerende hånd. Plan for denne første blomsten skal plasseres øverst på midten av myntkastet bukett.

•  Ta tak i en annen blomst med din dominerende hånd. Skyv denne blomsten inn din mindre dominerende hånd i en liten vinkel, slik at det er plassert ved siden av og litt lavere enn den første blomsten. Gjenta denne handlingen med to flere blomster; danner en ring av tre blomster rundt og litt under det første blomst.

•  Plasser fem flere blomster rundt og litt under de tre blomstene du har lagt til buketten i forrige trinn hvis du ønsker å gjøre kaste bukett større. Fortsett å montere myntkastet bukett i hånden på denne måten, ved hjelp av din dominerende hånd for å ordne blomsten stilkene i mindre dominerende hånd, før du har gjort kaste bukett så stor som du ønsker.

•  Bestem deg for hvor lenge du vil stilkene av myntkastet bukett å være. Legg merke til at det å holde stilkene relativt kort vil gjøre bukett lettere å kaste og kanskje mindre smertefull eller vanskelig å fange. Vurdere å ha buketten tiltaket ene foten fra topp til bunn. Trimme blomst stammer derfor med saks.

•  Vind et stykke floral ledningen tett rundt stilkene av myntkastet bukett å holde dem sammen. Du kan fjerne kaste bukett fra din mindre dominerende hånd; floral ledningen vil holde det intakt.

•  Skjær ett femtinitti meter av pene bånd med saks. Velg bånd i en farge og materiale som koordinerer med blomstene i kast bukett samt med bryllupet farger og stil.

•  Knyt båndet i en enkel bue rundt stilkene av myntkastet bukett. Slapp floral ledningen fra kaste bukett og kast den, som båndet vil nå holde buketten intakt. Tillate lengder på bånd for å dingle fra baugen; de vil se festlig streaming gjennom luften når buketten er kastet.

Tips og advarsler


  • Hvis kaste bukett inneholder liljer, sørg for å fjerne klynger av pollen fra sentrene av liljer, som de kan sette flekker på klær til personen som fanger buketten.