Hovudside

Hvordan bygge et terrarium Tank

by Walther

Hvordan bygge et terrarium Tank

Terrariums er klare glassbeholdere som tillater deg å dyrke en liten hage innendørs. En godt plantet terrarium tank lyser opp innendørs levende miljøer og gjør en utmerket samtale stykke for ditt hjem. Det er lett å bygge et lite vedlikehold terrarium tank ut av grunnleggende materialer som vil tillate deg å vokse fargerike planter i ditt hjem hele året.

Bruksanvisning


•  Dekk til bunnen av akvarium med akvariet grus for å skape et dreneringslag for terrarium tanken. Grus bør være minst to til tre inches dyp for å gi nok plass for overflødig vann kan renne i terrarium.

•  til et tynt lag av trekull over grusen. Trekull opprettholder en steril voksende miljø i terrarium tank og bidrar til å hindre stygge sopp og alger fra å utvikle på grus.

•  Plasser 3 til 4 inches av den voksende medium over grus og trekull. Den type voksende medium du skal bruke varierer med hvilke typer planter du ønsker å vokse. Bruk en peatlite potting blandingen - som inneholder en blanding av torv mose, vermikulitt og perlite - for tropiske planter som bromiliads, bregner, jordstjerner og ficus. En godt drenert blanding av sand og hagejord fungerer godt for ørken planter som kaktus og sukkulenter.

•  Ordne planter for din terrarium utenfor terrarium å finne en ordning som du liker før du plasserer plantene i terrarium. Inspisere anleggene nøye og fjern eventuelle gulnede eller døde blader før planting.

•  Ta plantene fra sine potting containere og plassere plantene i terrarium tank, som starter i ryggen og jobbe deg fremover. Sørg for at røttene er helt dekket med jord og vann lett når alle plantene er i terrarium.

•  Legg drivved, steiner eller dekorasjoner til aksent planter og skaper et naturlig utseende i din terrarium tank.