Hovudside

Swimming Pool Installasjon

by Walther

Swimming Pool Installasjon

I mange år har du kanskje drømt om å ha et basseng i hagen din. Det er mange hensyn å sette i et basseng som kostnader, dimensjoner, og vedlikehold. Sette i en over bakken pool kan ikke bare spare deg for mye penger, men stresset og tid i det lange løp. Ta forsiktighet i hvordan du klargjøre området der du vil plassere bassenget eller vil du ende opp med å tilbringe mer penger enn noen gang å prøve å reparere den. Pass på at du fjerner konstruksjon med den lokale bygningsinspektør kontor for å overholde lokale byggeforskrifter. Innhente all riktig lisensiering for bygging i ditt område.

Bruksanvisning


•  Velg et sted som er - hvis det er mulig - i direkte sollys. Bygge et basseng i skyggen eller under en stor mengde av løvverk vil gjøre jobben med vedlikehold vanskelig i fremtiden. Det kan være lurt å ha noen trær fjernet hvis ditt valg av plassen er begrenset. Velg type basseng du ønsker å ha installert og fortsette i henhold til basseng byggespesifikasjoner.

•  Ta ut torv fra der du har valgt å sette bassenget. Noen områder av landet krever at du har minst seks meter av vekst-fri klaring rundt bassenget så sjekk med din lokale bygningsinspektør for å være sikker.

•  nivå nettstedet. Få ned høyere bakken for å matche det omkringliggende området. Vær forberedt på å fylle området med en passende sub base som kan bestå av knust stein, steinstøv, eller vermikulitt. Sand anbefales ikke, som sine skarpe mikro kanter kan perforere en pool liner over tid.

•  Tenk drenering når du installerer bassenget. På grunn av det store volumet av vann i et basseng, er press nedover i hagen din som allerede vil ha sin egen naturlige trasé for drenering. Ved å plassere et lag med drenering steiner og et avløpsrør, kan du unngå å ha et verksted som plutselig blir soggy grunn av naturlig drenering som har blitt blokkert.

•  Bruk patio steiner som har blitt plassert på flat mark for å tjene som grunnlag for eventuelle støttene som du kanskje må installere rundt bassenget. Disse vil holde bassengets støtter fra å skyve ned i bakken.

•  Installer bassenget etter produksjon retninger sammen med filter, som bør settes på toppen av hellene i tillegg til å holde det tørt og ut av bakken.