Hovudside

Hvordan Landscape rundt bunnen av en over bakken svømmebassenget

by Walther

Hvordan Landscape rundt bunnen av en over bakken svømmebassenget

Over bakken svømmebassenger er populære tilskudd til mange tilbake yards. Som et alternativ til i bakken bassenger, over bakken modeller er vanligvis mindre kostbart å installere som det ikke er behov for omfattende grave- eller graving arbeid. Når over bakken pool er installert, mange mennesker ønsker å installere landskaps å hjelpe hide pumpe og filtreringsenheter og å blande bassenget inn i eksisterende verksted eller landskapet.

Bruksanvisning


•  Gjør et landskap plan. Det er viktig å begynne med en plan som er illustrert på papir. Det trenger ikke å være fancy eller i dybden. Dette er bare et referansepunkt for å lage lister for plantematerialer og andre elementer som skal kjøpes. Det er også en illustrasjon for å hjelpe hvis konsultere med en barnehage eller hjemme butikken om ulike planter.

•  Angi et budsjett. Det er svært enkelt å bruke en stor sum penger ganske raskt på landskapsarbeid materialer. Husk det endelige målet, husk at plantene skal vokse, og vurdere de overordnede målene for installering av landskaps. Vær nøye og holde seg til budsjettet.

•  Tenk formålet med landskapsprosjekt. Hvis målet er å hjelpe visuelt redusere høyden over bakken pool, vurdere å bruke høyere beplantning eller trær. Hvis fargen er målet, velger fargerike årlige eller flerårige blomster som er aktuelle for området.

•  Forsøk å matche og blande ny landskaps med eksisterende landskaps beplantning og materialer. Et nytt basseng vil se mye bedre hvis de landskaps blander og komplimenter eksisterende senger og planter. Matche størrelsen av nye anlegg til eldre vekst beplantning kan bli dyrt som større anlegg koster vanligvis mer. Men husk at mange plante og tre varianter kan vokse ganske raskt. Trimming og vedlikeholde eldre beplantning vil tillate nyere planter mulighet til å fange opp i størrelse.

•  Følg anbefalte metoder for å installere plante senger og for å plante blomster, busker og trær. Sørg for å grave hull for beplantning minst 3/4 dybden av rotklumpen, vann grundig og fylle alle luftlommer med jord (se referanse). Planter skal være fordelt slik at det er plass mellom hver plante for vekst og ikke er altfor nær bassenget strukturen selv.

•  Installer beplantning rundt bunnen av en over bakken pool med tanke på plassering av pumper og filter enheter. Sette plantene tilstrekkelig avstand fra disse enhetene, slik at plantene kan ha plass til å vokse og fortsatt tillate tilgang for arbeid og vedlikehold av filter. Også huske på at høyere oppreist beplantning og trær bør plasseres flere meter fra bunnen av bassenget struktur for å tillate oppreist vekst og spredning av lemmer.

•  Betrakt type trær som skal plantes, om noen, rundt bunnen av den over bakken pool. Mange, om ikke de fleste, vil trær slippe sine blader på et tidspunkt i løpet av året. Dette kan føre til ekstra arbeid som kreves for pool vedlikehold og rengjøring.

Tips og advarsler


  • Vann alle plantings grundig under installasjonen og som anbefales på beplantning tags etterpå.
  • Bruk verneutstyr som vernebriller og hansker når du arbeider med landskaps materialer.
  • Følg planting og vanning retninger, når levert, tett for å hjelpe sikre den beplantning vekst.