Hovudside

Habanero Pepper Bruker

by Walther

Habanero Pepper Bruker

Habanero pepper gir høy varme og stor smak til en annen rett. Dette pepper er opptil 60 ganger varmere enn en jalapeno - for krydret for å spise på egen hånd for folk flest. I stedet er varmen og smaken av habanero herdet ved å kombinere det med andre matvarer eller infusjonen med en væske.

Salsa & Sauser


Både salsa og varme sauser dra nytte av varmen av habanero å kompliment de andre ingrediensene i miksen. Salsaer er tykk, som vanligvis består av hakkede tomater, løk og andre grønnsaker. Små mengder av habanero gi en salsa sin kick. Jo mer habanero lagt, jo mer heftig salsa.

Varme sauser har mange av de samme ingrediensene som en salsa, men de er blandet til en væske. Habanero brukes på egen hånd eller sammen med andre, mildere paprika å levere varme til den varme sausen.

Krydder og Marinader


Tørket eller frisk terninger habanero kombinerer med andre krydder, inkludert pepper, gressløk og timian. Slike blandinger består vanligvis av ferske kryddere, selv om de pepper frø kan tørkes og tilsettes til en tørr blanding. Habanero kan tilsettes til oljen i kombinasjon med andre krydder for å lage en marinade. Marinaden brukes til smaken varme vinger, steker eller jerky kjøtt før tørking.

Dressinger


Habanero paprika krydre opp en standard middag salat da lagt til dressinger. En liten mengde går langt i en olje- eller eddik-basert dressing oppskrifter. Krem dressinger temperere varmen av habaneros, slik at litt mer av pepper som skal legges uten dramatisk øke varmeindeksen.

Infusjoner


Varmen fra habaneros lekker inn i noen væske som dekker det. Plassere en habanero i en flaske tequila for to eller flere uker skaper en krydret alkohol som fungerer godt alene eller i blandede drinker. Infused oljer gir varmen og smak av habanero når mat eller når det legges til oljebaserte salatdressinger.