Hovudside

Ved å plante Selleri i Pennsylvania?

by Walther

Ved å plante Selleri i Pennsylvania?

Som vinter viker og våren dukker, gartnere over Pennsylvania deg klar for hagesesongen. Selleri er en av mange grønnsaker som kan dyrkes over denne tilstanden. Timing er viktig hvis du har tenkt å vokse denne velsmakende, næringsrik avling.

Freeze Datoer


Det er viktig å vite når den siste fryse av våren skjer i din del av Pennsylvania. Den siste frost skjer en gang i mai i store deler av staten, men det kan være så tidlig som i april 1 i den varmeste sørøstlige hjørnet av staten, eller så sent som i juni 30 i fjellene i nordvest Pennsylvania.

Tidsramme


Aldri plante selleri i hagen din til du er sikker på at all fare for frost er bak deg. Selleri er veldig øm, særlig når unge, og en hard fryse kan bokstavelig talt tørke ut din avling over natten. Konsultere Penn State University Freeze Dato kart for å finne ut hva datoer er trygt for planting i ditt område.

Starter innendørs


Selleri bør først plantes innendørs i containere og transplantert til hagen senere for best resultat. Tillate selleri ni til 12 uker med innendørs voksende før du transplantasjon.