Hovudside

Når du velger Hvit Aubergine?

by Walther

Når du velger Hvit Aubergine?

To typer hvite auberginer er ofte dyrket i hager. Pryd auberginer, Solanum ovigerum, produserer hvite egg-formet frukt som ikke er spiselig, men er attraktive i hagen. De er like i utseende til spiselige varianter, S. melongena, så vær forsiktig at dine hvite auberginer er spiselige før du drar til kjøkkenet.

Plukk Young Aubergine


Uansett hva variasjon du har, er hvite auberginer best spises ung. Når fruktene har modnet de er svampete og bitter. Plukke frukt når som helst etter at den har dannet og er solid, men før det mister sin glans. Når fruktene blir kjedelig og begynner å brune, de er overmoden og bør kastes. Høsting hvit aubergine mens unge stimulerer også fruktproduksjon. Når frøene har modnet på planten, vil anlegget slutte å produsere frukt.

Oppmerksom Forfall Datoer


Legg merke til de dager til forfall oppført på pakken når planting din hvite aubergine. Bruk dette som en rettesnor for når du kan forvente å høste auberginer, men det er ikke en eksakt guide. Hvite aubergine varianter er vanligvis klar til å plukke 55-65 dager fra omplanting i gjennomsnitt, og vil da fortsette å produsere frukt gjennom hele sesongen så lenge fruktene er kontinuerlig plukket.

Dommer Forfall Etter størrelse


Mens det alltid er best å velge hvit eggplanter unge, vil de fleste gartnere bedømme når å plukke basert på størrelsen av frukten. Størrelse varierer avhengig av variasjon - noen er små og egg formet, andre er større og langstrakt. Begynne å plukke gjennomsnittlig størrelse auberginer når de er 2 inches tvers eller 6 til 8 inches lang, med mindre annet er angitt for din variasjon.