Hovudside

Hva Kjemikalier jeg Need for My Easy Set Pool Do?

by Walther

Hva Kjemikalier jeg Need for My Easy Set Pool Do?

Easy Set bassengene er raskt blitt en av de mest populære bassengene på markedet. Forbrukere som søker enkel omsorg og kostnader velge Easy Set bassenger for deres brukervennlig design og lave kostnader for vedlikehold. Vedlikeholde Easy Set basseng med de riktige kjemikalier vil holde sin vannet klart og klar for bading

Klor Generator


Klorgeneratorer arbeid ved å eliminere behovet for ekstra klor. Klor generatorer er ikke et alternativ til klor. De gjør imidlertid produsere klor når det brukes sammen med vanlig bordsalt. Klorgeneratorer er også et økonomisk alternativ til å kjøpe klor på en jevnlig basis for å holde bassenget vannet klart og de krever lite vedlikehold.

Kalium tetraborat


Alger sporer inn bassenger gjennom vind og regn, og kan føre til vekst på bunnen og sidene av bassenget, samt svømme vann. Kalium tetraborate, bedre kjent av de fleste pool eiere som algaecide, virker ved å hindre alger fra å konvertere karbondioksid i drivstoffet den trenger for vekst. Kalium tetraborate anbefales for bruk som en backup for å gi ekstra sanitær og filtrering for de fleste bassenger, inkludert Easy Set bassenger.

Pool Shock


Behandle din pool til en dose av kjemisk sjokk er nødvendig for å opprettholde sikkerheten til vann som du svømme i. Kjemisk sjokk bidrar til å drepe organiske og uorganiske produkter som solbrun oljer svette, kosmetikk og som vasker av kroppen mens du svømmer, så vel som forurensninger brakt inn av regn eller vind og fugleskitt. Bruken av kjemiske sjokk, enten det er i væske, granulat eller tablettform, fungerer ved å bistå typiske basseng kjemikalier som klor og algaecides med kampene av utenlandske materialer og opprettholde bassenget klarhet og renhet. Sjokkerende bør gjøres minst en gang annenhver uke når bassenget er i drift. Det er viktig når sjokkerende ditt basseng som du bruke hele anbefalte behandling eller dose. Unnlatelse av å gjøre dette vil ikke resultere i en sterk nok dose til å tillate kjemikalier for å gjøre jobben sin og kan tillate vekst av uønskede bakterier eller organismer.