Hovudside

Hvordan Clean & Dekk en Pool for Safety In Winter

by Walther

Hvordan Clean & Dekk en Pool for Safety In Winter

Eie et svømmebasseng krever sikkert mye vedlikehold, de fleste som er nødvendig i sommersesongen mens du bruker bassenget. Noe vedlikehold, men er nødvendig før du lukker bassenget for vinteren. Du må rengjøre bassenget før du lukker den opp, og ta ekstra sikkerhetstiltak for å sikre at det er trygt i vintermånedene. En sikkerhetsforanstaltning dekker bassenget riktig.

Bruksanvisning


•  Tøm bassengets skimmer kurver.

•  Skrubb veggene i bassenget ved hjelp av en nylonbørste eller en som ikke vil skade basseng vegger.

•  Støvsug gulvet av svømmebassenget ved hjelp av et basseng støvsuger. Ta store slag og dekker hvert område mer enn én gang for å fjerne alle rester.

•  Plasser et svømmebasseng dekke over bassenget for vinteren. Kontroller at overbygg er for din bassengets størrelse og form, så måle den ytre dimensjon av bassenget før du går shopping. Disse dekslene som fester med en kabel og vinsj er mer sannsynlig å bo på hele vinteren. Disse vil komme med et deksel som er litt større enn din basseng og stropper for å kjøre kabelen gjennom. Med dekselet hviler over kanten av bassenget, stramme vinsjen for å lage en ring rundt toppen av utsiden av bassenget med kabelen, som vil holde dekselet på plass. Du bør være i stand til å presse ned på dekselet uten at det har mye gi.

•  Legg ekstra stabilitet til overbygg ved å klemme basseng klipp langs sidene. Disse klippene vil bidra til å holde dekselet på selv under sterk vind.

Tips og advarsler


  • Drenere alt vann fra bassengets filter og varmeapparat før du lukker den for vinteren. Vann i disse enhetene kan fryse og forårsake skade.
  • Bruk en pumpe for å fjerne stående vann fra svømmebassenget dekke hele vinteren. For mye stillestående vann vil veie ned dekselet og muligens skade bassenget.