Hovudside

Hvor lang tid tar en Star Fruit Tree Live?

by Walther

Hvor lang tid tar en Star Fruit Tree Live?

Stjernen frukttre, også kjent som carambola treet, vokser raskt når beskyttet mot sterk vind. Navnet "star frukt" refererer til måten frukten ser ut når skiver cross-klok. Frukten er en utmerket kilde til kalium og er lav i kalorier

Opprinnelse


Det antas at stjernen frukttre opprinnelse i områder av sørøst-Asia, spesielt Malaysia, Sri Lanka og India. Den ble introdusert i Florida over 100 år siden.

Spesifikasjoner


Carambola er en eviggrønn med en kort stamme. Modne trær er vanligvis 25 til 30 meter i høyde og spre 20 til 25 fot. Bladene vokser i en spiralformet måte, og er middels grønn farge. Toppen av bladene er glatt med undersiden litt hårete og hvitt. Frukten er 2-1 / 2 inches til 5 inches i lengde og lys til mørk gul i fargen.

Fakta


Stjernen frukttre er en langlivet treet; den har en levetid på 40 år. En moden tre kan produsere så mye som 250-350 kg. frukt pr. Dens vitenskapelige navn er Stjernefrukt L.

Forsiktig


Personer som har nyresykdom bør rådføre seg med sin lege før du spiser stjerne frukt. Frukten inneholder oksalsyre, som kan føre til en nedgang i nyrefunksjonen.