Hovudside

Om ADT Home Security Systems

by Walther

Om ADT Home Security Systems

ADT Security Systems er verdenskjent for å levere kvalitet hjem sikkerhetstjenester til familier som bruker høyteknologiske duppeditter som kan holde et trygt hjem fra tyveri, brann og andre farer.

Historie


ADT Security Services (ADT) ble grunnlagt i 1874 av Robert Roebling Clowry som amerikansk District Telegraph. På den tiden, ADT var en konsolidering av 57 forskjellige telegrafselskaper. Gjennom årene har virksomheten gikk gjennom ulike eier- og forretnings konsentrasjoner som avansert teknologi. I 1920- og 1930-tallet, begynte de å spesialisere seg i ting som for eksempel brann og tyverialarmer. På den tiden ble selskapet drevet av AT & T. I 1960 ble det offentlig eide og begynte å gi hjemmet alarmtjenester i store byer, for eksempel New York City. I 1997 ble selskapet kjøpt av Tyco International. I løpet av de siste 130-pluss år, har ADT forgrenet til over 30 forskjellige land og ansatte titusenvis av mennesker.

Fakta


ADT tilbyr hjem, kommersielle og offentlige sikkerhetssystemer, branndeteksjonssystemer, nære krets video overvåkingssystemer og mye mer. Det er den største leverandøren av elektroniske sikkerhetssystemer med over 20 millioner kunder i USA alene. Selskapet er svært vellykket og har blitt den gå-til kilden for sikkerhetssystemer. I 2006 ADT spilte inn $ 7.2 milliarder.

Funksjon


Hovedfunksjonen til ADT Home Security Systems er å holde hjemmet og familien din trygg ved å beskytte mot brann, tyveri og andre farer. I tillegg til sikkerhetsfaktorer, kan installere en ADT sikkerhetssystem ha konkrete sekundære bivirkninger som å senke ditt hjem eierens forsikringspremier, og immaterielle bivirkninger som fred i sinnet. For en relativt lav pris, kan du sikre din families sikkerhet og dempe sine bekymringer.

Type


ADT tilbud overvåket hjem sikkerhetssystemer, som beskytter ditt hjem fra inntrengere, brann og andre problemer. Systemene er profesjonelt installert og overvåket 24 timer i døgnet. Du kan inkludere tyverialarmer, vindu og dør sensorer, bevegelsesdetektorer og andre komponenter, for eksempel videoovervåkning, karbonmonoksid detektorer, røyk og varmesensorer, vannsensorer og fryse sensorer. Etter at systemet er installert, kan du aktivere og deaktivere alarmen gjennom nøkkelring fjernkontroll eller tastaturet på veggen. ADT belaster en innledende avgift installasjon pluss en månedlig avgift for alarm overvåking tjenester. Prisene varierer etter hvor mange sensorer du trenger og andre detaljer. Imidlertid er de månedlige kostnader som relativt lav for kvaliteten på tjenesten og utstyr.

Spesifikasjoner


Et alarmsystem installert av ADT Security Services bidrar til å beskytte et hus fra brann, karbonmonoksid lekkasjer og tyveriforsøk. På det digitale tastaturet i hjemmet ditt, kan du få tilgang til brann, medisinsk eller politiet utsendelse når hjelp er nødvendig. Avgi lyd fra systemet varsle deg når dører eller vinduer er åpne. Hvis alarmen er bevæpnet, høres en høy decibel sirene. Mange ganger dette skremmer gjerningsmennene unna. I det minste, varsler den de hjemme eller naboer av inntrengeren nærvær. Når Kunden overvåkingssenter mottar signalet fra hjemmet, bestemmer de hva slags respons å sende. For å luke ut falske alarmer fra faktiske trusler, noen fra vaktsentralen kaller hjem, og om det er nok bevis til å bevise at trusselen er reell, er hjelpen sendt. Hvis ingen svarer når senteret kaller tilbake, er riktig personell sendt.