Hovudside

Hvordan lage en Kid Friendly Yard

by Walther

Bakgården kan være kilden til timer med underholdning for barn unna TV, PC og videospill. Men ikke alle bakgårder er fristende for barn. Denne artikkelen vil gi deg tips om hvordan du kan lage en barnevennlig bakgård uten å bruke en masse penger.

Bruksanvisning


•  Plant blomster som tiltrekker sommerfugler og kolibrier. Barn er som regel interessert i insekter og dyr. Eksponering for disse skapningene gir en erfaring om livssykluser og omsorg av levende ting. Det er mange lavpris planter som man kan velge mellom. Salvia, Pentas, purpursolhatt og diverse innfødte villblomster er alle gode valg for å tiltrekke sommerfugler og kolibrier. Mange av disse plantene kan kjøpes delvis vokst eller som frø og ikke krever mye vann eller omsorg.

•  I den tidlige våren, tømme ut et område i hagen din ved å grave opp gress eller bare løsne jorda. Så enten kringkaste din frø eller grave hull til plantene. Sørg for å lese om hvor mye plass hver plante trenger for å redusere overbefolkning, og sørg for å velge planter som ikke trenger mye vann eller spesiell gjødsel.

•  Hengende en fugl som mater fra et tre kan gi timer med underholdning for små barn og voksne. Fugler er et dyr vi ikke ofte får et nært bilde av, så henger en fugl som mater kan gi barn mulighet til å se fugler på en ny måte. Foreldre og barn kan også ha det gøy identifisere fuglene som kommer på besøk, og dermed gi en lærerik opplevelse.

•  Få en sandkasse. Sand gir en sanseopplevelse (følelse av berøring), en naturfagstime (hva skjer når du legger vann?) Og en måte for barn å være kreativ ved å bygge sandslott eller andre strukturer. De fleste barn elsker å leke i sanden, og det kan være en god måte å lokke barn utendørs. De fleste varianter av plastsandkasser er billig, men de kan lett bygges ved hjelp av tre jernbane bånd eller landskapet tømmer. Hvis du velger å bygge en, ikke sette en bunn på den; når vann tilsettes, vil det bli blaut og råtne. Også være sikker på å få eller lage en cover hvis du har katter i nærheten, som de liker å gjøre sitt bad virksomhet i sanden og som kan være helsefarlig for barn.

•  Plant noen grønnsaker og frukt. Ser noe vokse fra et frø eller liten plante og så høste frukt eller grønnsaker den produserer kan være svært tilfredsstillende for barn. Voksende spiselige planter også lærer barn om hvordan ta vare på levende ting og gir dem med leksjoner om hvor maten vi spiser kommer fra. Du kan rett og slett plante et par av grønnsaker eller konstruere en stor hage, avhengig av hvor mye arbeid du ønsker å gjennomføre og penger du ønsker å bruke.

•  Plant to trær hvert år. Trær gir skygge, noe som gjør yards mer behagelig for barn å leke. Men de er en langsiktig investering, som de ikke vokser raskt og kan være kostbart. Planting to trær per år (før du har nådd ditt space kapasitet) er en rimelig måte å få trær i hagen din. Forskning hva trær gjøre det bra i ditt område, og prøver å holde fast med innfødte trær, som de vil ha mindre problemer med sykdom og skadedyr. Din lokale barnehage kan vanligvis gi deg råd om hvilke trær vil vokse godt og kan være i stand til å foreslå raskt voksende trær.

Tips og advarsler


  • Noen dyrere elementer som vil gjøre et verksted mer attraktivt for barn er lekehus og playscapes. Noen gjør-det-selv-butikker vil bære kits for hvert av disse elementene, men du bør regne med å bruke rundt $ 300,00 hver - mer hvis du kjøper dem ferdig montert.