Hovudside

Hvordan Kill Maur på en stueplante uten å drepe den Plant

by Walther

Hvordan Kill Maur på en stueplante uten å drepe den Plant

Maur er vanlige skadedyr som kan finne veien til potteplanter i deres søken etter mat. Hvis dine potteplanter har noen Honeydew-sekresjon insekter på dem, som bladlus, vil maurene sverme anlegget på jakt etter det matkilde. Drepe maur på potteplanter innebærer både kortsiktige og langsiktige tiltak for å drepe de eksisterende maur og hindre andre maur fra å vende tilbake til det samme anlegget.

Bruksanvisning


•  Håndplukk noen Honeydew sekresjon insekter av din potteplante. Disse inkluderer bladlus og melete bugs. Kontroller undersiden av planteblader for egg. Skrape egg av bladene.

•  Plasser større potteplanter i badekaret og bruke spray fra dusjhode til å sprøyte bugs av anlegget. For mindre anlegg, tørke ned bladverket med en spritserviett.

•  Dypp en svamp i såpevann og vaske utsiden av potteplante container. Dette vil fjerne luktsporet av maur. Skyll svampen i rent vann og tørk ned beholderen igjen for å fjerne såperester.

•  Følg mauren stien tilbake til reiret, eller til stedet hvor maurene kommer inn i hjemmet. Plasser en teine ​​maur felle nær reiret, eller ved siden av inngangen. Plasser en annen felle ved siden av potteplante å fange eventuelle gjenværende maur. Overlevende maur vil ta agnet tilbake til reiret og drepte fremtidige nitter.