Hovudside

Hvordan bruke Salt & Strøm til Desinfiser svømmebasseng

by Walther

Hvordan bruke Salt & Strøm til Desinfiser svømmebasseng

Hoppe inn i en krystallklar svømmebasseng kan noen ganger være det eneste lettelse du kan finne fra varmen på en varm sommerdag. Men hvis du har et basseng, vet du at rengjøring av bassenget tar litt hardt arbeid og ofte bruk av sterke kjemikalier korrekt. Ved hjelp av salt er en giftig alternativ måte å rense bassenget. Saltet som brukes er den samme som bordsalt, og dermed gjøre det mer miljøvennlig for miljøet enn å bruke menneskeskapte kjemikalier. Prosessen arbeider ved salt passerer gjennom en elektrolysecelle for å produsere klorgass. Det pumpes deretter tilbake i bassenget gjennom bassengets filtreringssystem. Gassen går deretter å jobbe med å drepe bakterier og rense bassenget.

Bruksanvisning


•  Tapp alt vannet fra bassenget. Rense bassenget grundig med en skurebørste. Sørg for å rengjøre grundig for å sikre at ingen alger danner i mørke steder. Rense trinn, hjørner eller fugemunnstykke og skrubbe ned veggene.

•  Fyll ditt basseng med ferskvann. Du kan også velge å leie en tjeneste som leverer ferskvann til deg. Også, sjekk med din lokale brannvesenet for ferskvann levering. Avhengig av hvor du befinner deg, kan de komme ut og fylle bassenget for en liten kostnad.

•  Følg retningslinjer for montering av elektrolysecellen / klor generator. Det bør installeres i ut mateledning fra bassenget tilbake til bassenget pumpen.

•  Slå på basseng pumpe. Åpne bunn avløp og tilsett salt over sluket. Du trenger ikke å gå omkretsen av bassenget for å legge til salt, som andre basseng rengjøringsmetoder krever. Det anbefales å bruke 4000 ppm (parts per million) til å begynne med. Den nøyaktige målinger for ditt basseng kan bli funnet på produsentens spesifikasjoner for klor generator. Det er også bestemt av størrelsen på bassenget. Pensle salt rundt til den er oppløst. Tillate basseng pumpe til å kjøre i 24 timer så saltet vil spre seg jevnt rundt bassenget.

•  Bruk salt teststrimler for å teste vannet med jevne mellomrom før du bruker bassenget. Saltvann lesing bør være mellom 2500 og 4000 ppm. Alle nivå i henhold til 6000 ppm er fortsatt anses ferskvann. Dersom pH leser mer enn 6000 ppm, vil du ha for å fortynne salt. Å fortynne bassenget, tømme bassenget omtrent en tredjedel av sin kapasitet og fyll. Test salt nivåer igjen ved hjelp av salt teststrimler.

Tips og advarsler


  • Sjekk saltvann balanse i bassenget ukentlig, samt andre tester er anbefalt av produsenten, for eksempel pH.
  • Ikke bruk rock salt; dets krystaller er for store til å oppløse den skal, og det inneholder mer urenheter enn bordet, eller næringsmiddelkvalitet, salt. Du kan også bruke vann-mykner salt.