Hovudside

Hvordan Design en Home Indoor Pool

by Walther

Hvordan Design en Home Indoor Pool

Mens svømmebassenger er vanligvis sett på som et frilufts enhet, kan folk som bor i kaldt klima trenger et annet alternativ --- innendørsbasseng. Mange valg er tilgjengelige for de som ønsker å designe en helårs innendørs svømmebasseng. Drømmer om et innendørsanlegg kan bli en realitet ved å følge noen enkle design tips.

Bruksanvisning


•  Tenk på hvordan du og andre vil bruke bassenget. Vurdere alternativer som kan ha nytte av bassenget plass. Kanskje du trenger en uttrekkbar kabinett, eller kanskje du ønsker å legge til en eksotisk foss. Du kan installere bassenget i et nytt hjem, eller det kan være et tillegg til eksisterende bolig. Uansett, disse spørsmålene hjelpe spille i den generelle design og kostnaden for din fremtid innendørs svømmebasseng.

•  Planlegg bassenget rundt hvorvidt du bygger et nytt hjem eller et tillegg. Du kan legge til bassenget plass til planene om å bygge et nytt hjem, men bygger på et hjem kan være vanskeligere. In-bakken innendørs svømmebasseng er vanligvis bygget inn i hjemmet fundament. Glassfiber modeller må kanskje installeres separat avhengig av den spesifikke modellen.

•  Vurdere alternativene hvis planlegger å legge et basseng i en eksisterende struktur. Den vanligste alternativet er å kjøpe en over bakken innedel. Husk takhøyde og tilgjengelig plass, som alle begrense hvor stort bassenget kan være. Bassenget skal plasseres på en første historien eller kjelleretasjen med et betongfundament. Dette vil støtte den tunge vekten av bassengvannet. Det kan være lurt å vurdere ytterligere forsterkning av gulvet under bassenget for å hindre eventuelle strukturelle skader.

•  Bestem om en innendørs / utendørs kombinasjon enhet kan være best for ditt hjem. Hvis du er lei av å plassere en hel basseng under taket ditt, bør du vurdere å ha bare halvparten av et basseng inne i huset. Del av bassenget er bygget på tunet mens den andre delen er bygd inne. I stedet for en vegg, vil bassenget ha enten en glassfiber eller aluminium delelinje som stenger en del av bassenget på vinteren å gjøre den i stand til strengt innendørs bruk. Med andre ord, er du i stand til å nyte utendørsbasseng om sommeren og et innendørs svømme i vinter.

•  Conduct online eller katalog forskning for å finne en modell passer for deg. Se etter bilder som viser nøyaktig hva bassenget vil se ut inne i hjemmet. Ta dine ideer til et basseng leverandør eller en entreprenør, og han vil være i stand til å hjelpe deg med å planlegge videre. Husk budsjettet, som et basseng er en livslang investering som krever vedlikehold under bruk. De bruker også strøm, som, hvis den brukes året rundt, kan øke strømregninga med en moderat mengde.