Hvordan jern med Made Stivelse


Hvordan jern med Made Stivelse

Ved hjelp av spray stivelse når du stryker tøyet bidrar til å gjøre prosessen enklere og det gjør klærne dine ser klar og ren. Hjemmelaget stivelse er billig, helt naturlig og det fungerer like godt som kommersiell vaskeri stivelse. I tillegg, når du gjør hjemmelaget stivelse for stryke du kan bestemme hvor tungt stivede klærne vil være ved å endre formelen. Best av alt, har du sannsynligvis allerede har de tingene du trenger for å lage hjemmelaget stivelse rundt huset ditt.

Bruksanvisning


•  Bland 2 kopper varmt vann og 1 ss. av maisstivelse i en tom sprayflaske. Riste flasken inntil maisstivelse oppløses fullstendig i vannet. Hvis du liker klærne stivere, eller trenger en tung stivelse for krager og mansjetter legge til en ekstra 1 ts. maismel til din formel.

•  Slå jern på og sette den på riktig varme innstillingen for elementet du skal jobbe på.

•  Snu gjenstanden du stryker innsiden ut. Ordne elementet på strykebrettet slik at området som du vil bli stryke er flat. Som du stryker du vil flytte elementet slik at du jobber deg rundt til stryke hele elementet.

•  Rist flaske hjemmelaget spray stivelse godt før hver bruk. Hold flasken på en vinkel om 6 til 10 inches bort fra gjenstanden du stryker og lett tåke elementet med stivelse. Bruk mer stivelse på krager og mansjetter så de holder formen.

•  Hold gjenstanden du stryker stram med én hånd. Bruk den andre hånden til å gli jernet over elementet med korte slag. Hold stryke hver del til du ikke lenger høre sizzle fra spray stivelse. Dette sikrer at du har tørket all stivelse slik at du ikke har en rest, eller bygge opp igjen. Etter at du har strøket elementet helt mens det er innsiden ut, slår det tilbake på riktig måte og sjekke for å se om noen flekker må re-strøket og stivet mens de er høyre side ut.

•  La jernet avkjøles. Tørk av med en ren fuktig klut for å fjerne stivelse rester. Ubrukt hjemmelaget stivelse i kjøleskapet. Før bruk gjør at stivelsen oppvarmes til romtemperatur og ristes godt slik at stivelsen oppløses i vannet.

Tips og advarsler


  • Før du stryker, sjekk alltid vaskeanvisningen på varen for eventuelle spesielle instruksjoner.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler