Hovudside

Slik fjerner Riding gressklipper Dekk

by Walther

Riding gressklippere krever mindre innsats enn de du presse, men de trenger mer vedlikehold. Motoren vil trenge regelmessige optimaliseringer og vedlikehold, og du må sjekke dekkene for å sørge for at de er oppblåst med nok luft. Riding gressklippere har mindre dekk i front enn bak i bilen. Dekkene på baksiden kalles drivhjulene, siden de tar på det meste av vekten av bevegelse, mens forhjulene bare henvise klipperen. Dekkene må skiftes med jevne mellomrom, enten når de utvikler hull eller gå flat.

Bruksanvisning


•  Sett riding gressklipper på et flatt underlag før du tar sine dekk. Løsne boltene på hjulet, men ikke fjern dem. Løsne dem ved hjelp av en pipenøkkel eller en skralle. Noen ganger, boltene er ganske vanskelig å bevege; ha hjulet sitte på bakken vil tillate deg å sette makt til å løsne dem.

•  Løft riding klipperen. Bruke jekk for å plassere den under klipperen, ved rattet som må fjernes. Løft det høyt nok for deg komfortabelt arbeide med dekket.

•  Plasser riding klipperen i gir. Det er best å sette den i fri, slik at du enkelt kan flytte dekk uten brems holde den i ro. Plasser en murstein eller blokker bak to hjul du ikke jobber på, for ekstra stabilitet.

•  Fjern boltene. Fjern dekket fra aksel og erstatte den med en ny. Skyv den nye dekk på aksel og erstatte boltene og stram dem. Senk jack og fortsette til forhjul.

•  Plasser jekken under klipperen å løfte fronten på som du trenger for å fjerne dekket. En front dekk er litt lettere å endre enn en bakre. Det er en cap som sitter på spindelen av dekket; ta av lokket, og du vil se en klemme eller noe som ser ut som bokstaven "C" Det er et metall klipp som vil holde hjulet på. Bruk en skrutrekker til å fjerne den ved å skli den under klippet og spratt den ut. Dekket kan da fjernes.

•  Sett dekket. Lysbilde av den gamle forhjul og erstatte den med en ny. Skyv det nye dekket på akselen og erstatte klippet. Det finnes riller på enden av akselen til klemmen vil passe inn. Pop klippet inn i sporet for å holde dekket på plass og sett på lokket over enden av spindelen.

Tips og advarsler


  • Sørg for at dekkene har nok luft i dem for gresset som skal klippes riktig.