Hovudside

Hva er god frukt Trees for sone 8?

by Walther

Som med økende andre typer av planter, frukt trevekst avhenger av kaldt vær toleranse av treet. Det amerikanske Department of Agriculture utviklet hardførhet sone systemet til bedre katalog som plantene kan vokse i hvilke regioner, basert på den gjennomsnittlige kaldeste temperaturen i et område. Hvis man bor i sone 8, som har en gjennomsnittlig kald temperatur på 10 til 20 grader Fahrenheit og omfatter områder av tilstander slik som Texas, Mississippi og Georgia, visse frukttrær fungerer bedre enn andre.

Cherry


Kirsebærtrær kan være noe kresen når du prøver å dyrke dem, men flere varianter av disse frukttrær vokser godt innenfor sone 8. Kirsebærtrær forringes når de utsettes for sent frost, så den tempererte klima av sone 8 fungerer godt, som Flower og Hage Tips nettsted heter. Noen Zone 8 hardfør kirsebær tre varianter inkluderer Bing, Stella, Early Richmond og Van. Kirsebærtrær krever en 2- til 3-fots hull for planting. For å holde fuglene fra å spise kirsebær, er netting foreslått med forsiktig bruk.

Fersken


Økende en fersken treet innebærer å opprettholde en moderat temperatur for bare trær. Fersken trær kan lett bli skadet av frost, noe som betyr sone 8 kan håndtere fersken også. Å plante en fersken treet, må du grave et hull ca 2 1/2 meter dyp. Fersken trær begynner å bære frukter i løpet av sitt tredje år etter å ha blitt plantet, som nevnt på Garden Handling nettside. Hage Gold, Harken, Elberta og Polly Hvite fersken trær vokser godt innenfor sone 8.

Pære


Pæretrær er en hardfør type treet. En rekke varianter av pæretrær tåler temperaturer på de kaldere sone fire områder av landet. I sone 8, pæretrær vokser godt med forsiktighet. University of New Hampshire Extension nettside bemerker at pæretrær trenger å bli podet på en rotstokk for riktig vekst. Pæretrær krever planting hull som er bredere enn de er dype. Ideelle pæretrær for sone 8 inkluderer Bartlett, Bosc, Shinko og Warren.

Granateple


Granatepler, i henhold til California Sjeldne fruktdyrkere nettsted, bli skadet når temperaturen dip under 12 grader Fahrenheit. Dette setter dem innenfor området fra sonen 8 hardførhet. Granatepletrær oppsto i Midtøsten, men tilpasse seg godt til varmere områder av USA Det tar rundt to til tre år etter planting for et granateple tre å begynne å bære frukt, med frukt modnes etter fem til sju måneder. Noen av de beste tre varianter å vokse innenfor sone 8 inkluderer Ambrosia, Pink Satin, søt og herlig.