Hovudside

Ideer for klubbhus

by Walther

Ideer for klubbhus

Det er litt mer spennende og fortryllende til en gutt enn en hemmelig - eller ikke-så-hemmelige - klubbhus. Klubbhus gir privatliv, ly og et sted å spille. En bakgård barne klubbhus trenger ikke å bryte budsjettet. Det er mange gjør-det-selv ideer til klubbhus. Bygge et klubbhus sammen kan være en flott helg prosjekt for hele familien.

Treehouse Klubbhus


Treehouses trenger en solid tre med greiner som vil støtte en plattform. Bedre ennå, kombinerer tre støtte med solide dekk innlegg for sikkerhet.

Plattform klubbhus


En enkel "hus" bygget på en plattform kan være dobbelt moro, og gir play plass under struktur og en privat klubbhus åpnes av en stige.

Leve Teepee Klubbhus


En populær bakgård klubbhus stil er en levende teepee. Støttene er dannet med bambusstaver eller hage stakes. Morgen herligheter, stangbønner eller andre raskt voksende klatring vinstokker gir vegger og tak.

Midlertidige klubbhus


En picnic bord eller patio sett kan lett bli en midlertidig klubbhus. Bare dekke den med et stort ark som faller til bakken på alle sider. For mer permanent moro, bygge et rammeverk ved hjelp av PVC-rør eller 1x1 stakes, og dekk med en skreddersydd vinyl eller klut "hus".

Pakking Crate Klubbhus


En brukt pakking kasse eller apparat kan bli en gutt klubbhus med svært liten innsats. Cut dører og vinduer med et verktøy kniv, dekorere utsiden med maling eller selvklebende papir og voila! Instant klubbhus.

Innrednings Kids klubbhus


Barn trenger ikke mye i veien for møblering å lage et klubbhus moro. Sofaputer gi sitteplasser, blir en gammel duk et gulv og et solid pappeske kan bli forvandlet til et bord.