Hovudside

Hvordan Clean Quick-Step Laminatgulv

by Walther

Quick-Step har laminatgulv i stiler designet for å se ut som mange typer parkett, stein og keramikk. Gulvet har øverste lagene består av et bilde av tre eller fliser trykt på cellulose papir, dekket av plastikk harpiks og en gjennomsiktig overlegg som hindrer slitasje. Under er en vanntett high-density fiberboard og en harpiks bunnlag. Rengjøring Quick-Step laminatgulv er rask og enkel.

Bruksanvisning


•  Sweep Quick-Step laminatgulv daglig med en kost til å fjerne løst smuss og sand. Et annet alternativ er tørr mopping med microfiber-head mopp inkludert i Quick-Step gulv rensesett eller med en annen myk mopp. Hvis du foretrekker det, støvsuge gulvet i stedet med en myk børste. Feie, mopp eller vakuum i retning gulvet er lagt for å samle opp skitt i rillene.

•  fuktig mopp gulvet med vann og en myk mopp eller klut når det er nødvendig. Unngå å bruke for mye vann fordi det kan føre til at gulvet for å utvide. Tørke gulvet med en ren klut etterpå.

•  Bruk et laminatgulv renere når gulvet trenger ekstra oppmerksomhet. Quick-Step produserer sin egen merkevare kalt Quick-Step Quick Clean, tilgjengelig i en sprayflaske. Andre merker er tilgjengelige i jernvareforretninger og kjøpesentre. Spray laminat renere på mopp eller klut og deretter vaske gulvet. Skyll noen renere fra mopp eller klut og deretter fuktig mopp gulvet med vann eller bruke en annen ren mopp hodet i fuktig mopp. Tørke gulvet med en ren klut.

•  Bruk aceton, neglelakkfjerner eller Quick-Step Force rengjøringsmiddel på gjenstridige flekker eller flekker som fett, fet flekker, lim, tjære eller maling. Tørk av med en fuktig klut.

Tips og advarsler


  • Blot opp væske fra søl eller våte sko umiddelbart med en ren tørr klut eller papir håndkle.
  • Sjekk din Quick-Step garanti guide før du rengjør gulvet. Noen gulv produsenter annullere garantien hvis du bruker noen andre rengjøringsmidler enn deres merkevare.
  • Ikke bruk såpe, mopp-og-skinne produkter, voks, polish, skuremidler eller skuresvamper på Quick-step laminatgulv.
  • Ikke spray laminatgulv renere på gulvet.