Hovudside

Hvordan bruke en Pool Skimmer Diverter Plate

by Walther

Hvordan bruke en Pool Skimmer Diverter Plate

Skimmere trekke vann på toppen av bassenget, filtrere store rusk ut av det ved hjelp av en skimmer kurv, deretter sende vann til pumpen og filteret for ytterligere rengjøring. Noen skimmere inneholde en linje for å sende vann til pumpen, og en hoveddreneringsledning. Avlednings plater, når den plasseres over skimmer hull, la pool eieren å velge hvilken linje er bassenget primære sugerøret. Ved hjelp av en avlednings plate er så enkelt som å rotere platen til ønsket innstilling.

Bruksanvisning


•  Ta ut kurven fra skimmer. Plasser avlednings plate over skimmer hull.

•  Drei plate så brystvorten på topp poeng unna bassenget. Vanligvis denne innstillingen stenger hoveddrenerings VVS, forårsaker alle basseng sug til å komme ut av skimmer. Viderekoble alle sug til skimmer er nyttig når støvsuging bassenget eller når bassenget ligger i nærheten av et område med fallende løv.

•  Roter plate så brystvorten på topp poeng mot bassenget. Vanligvis denne innstillingen stenger av skimmer VVS, forårsaker alle basseng sug å komme fra hovedavløpet. Viderekoble alle sug til hovedavløpet er nyttig når utvalget er plassert i et område hvor skitt får ofte inn i bassenget og samler seg på bunnen.

•  Roter platen slik at brystvorten ikke er vendt mot bassenget eller bort fra det. Vanligvis denne innstillingen kan suge å komme fra både hovedavløpet og skimmer. Deling sug på denne måten er den vanlige drifts setting for svømmebassenger, slik at både skimmer og hovedavløpet å rense bassenget og trekke vann til pumpen.

Tips og advarsler


  • Unngå å få hendene i nærheten av skimmer hull eller hoveddrenerings som suge kan være veldig sterk.