Hovudside

Hvordan kan jeg gjøre mitt Entry Varmere?

by Walther

I løpet av de kalde vintermånedene, kan ingen område av ditt hjem være kaldere enn oppføringen. Med folk som kommer og går gjennom døren i løpet av dagen, varm luft rømming og kald luft kommer inn. Hvis du ønsker å gjøre oppføringen av ditt hjem varmere, er nøkkelen til å beholde så mye av den varme luften inne og så mye av kald luft ut som mulig.

Bruksanvisning


•  Finn noen hull eller åpninger hvor kald luft komme inn fra utsiden. MSN Eiendom anbefaler holder en tent røkelse opp til inventar i portrom, som stikkontakter, lysbrytere og vinduer rammer for å se om luft kommer inn fra veggen blåser røyken fra røkelsen.

•  Fyll noen hull eller hull der luften kommer inn fra utsiden med caulk. Skjær akkurat nok av tuppen av av tetningslister røret for å lage en liten åpning, plasser tuppen av caulk rør langs ligaen eller hull i veggen og presse røret for å bruke caulk. Hvis caulk perle er for stor og merkbar, våte fingeren og glatte caulk ned, og deretter tørke overflødig caulk unna med en svamp.

•  Fest en dør feie nederst på døren til din oppføring. Vanligvis dør feier har en øvre og nedre halvdel, og den øvre halvdelen har ferdige hull for skruer. Plasser døren feier mot døren, slik at den øvre halvdel av sveipe med skruehullene på linje med bunnen av døren, og bunnen av den halve henger ned og berører gulvet. Bruk skruene som følger med døren feie for å feste feie til døren.

•  Linje vinduene i posten med et vindu isolasjon kit. Skjær plastfolie som kommer i isolasjonssettet ned til størrelsen av hvert vindu i posten og bruke den medfølgende dobbeltsidig klebende å feste plast til veggen rundt hvert vindu. Når folien er på plass, blåse folien med en hårføner for tiden anbefalt i instruksjonene som følger med settet for å lage en lufttett forsegling.