Hovudside

Hvordan å fakke Noen på din eiendom på Night

by Walther

Hvis du noen gang har opplevd sen kveld inntrengere på eiendommen din, vet du at å fange dem eller avskrekke dem kan være en vanskelig oppgave. Det er visse hindringer du kan gjøre bruk av, men. Du kan overvåke din eiendom om natten, for eksempel ved å bruke spesielle kameraer designet for å ta opp video i dårlige lysforhold. Andre avskrekking å fraråde - og om nødvendig, fange - ville være inntrengere inkludere bevegelsesfølsomme belysning og vakthunder.

Bruksanvisning


•  Installer en nattsyn kamera på din eiendom. Montere kameraet slik at det peker i den retningen du tror vil ha størst sjanse for å fange et bilde av en uvedkommende. Eksempler på steder å se inkludere inngangene til din eiendom, steder hvor dyre ting er lagret og i trafikkerte fellesområder som veier og gangveier.

•  Overvåk video feed fra kameraet. Night vision kameraer for privat bruk ofte omfatter instruksjoner om hvordan å koble opp kameraet til en TV-skjerm. Du kan også være i stand til å ta opp video feed fra nattsyn kamera for å presentere som bevis til myndighetene. Sjekk manualen som følger med nattsyn kamera for spesifikke instruksjoner om hvordan du kobler til en skjerm og videoopptak system. Retninger vil variere fra kamera merke og modell.

•  Installer bevegelsesfølsomme belysning på sentrale steder. Inntrengere som kommer inn din eiendom om natten vil ønske å holde skjult under dekke av mørket. Utsette sin posisjon på din eiendom gjennom bruk av belysning kan tjene som en avskrekkende. Du kan kjøpe bevegelsesfølsomme belysning hos din lokale jernvarehandel.

•  Acquire en vakthund. Vokterhunder har blitt brukt i hundrevis av år for å sikre eiendom. Barking av en stor hund er ofte nok til å avskrekke ville være inntrengere. Hvis du har en stor eiendom, bør du vurdere å anskaffe flere vakthunder og plassere dem rundt omkretsen av din bolig ved corralling dem med fekting eller bånd.

Tips og advarsler


  • Hvis du opplever problemer med inntrengere om natten, bør du vurdere å midlertidig endre søvnmønster ved å sove i løpet av dagen, slik at du kan se din eiendom på kvelden. Dette er mest sannsynlig en kortsiktig løsning, men.
  • Kontakte myndighetene når du ser en uvedkommende på din eiendom. Ikke prøv å konfrontere uvedkommende direkte fordi du vet aldri hvordan en person vil reagere når konfrontert.
  • Forsyne den innspilte videofeeden til politiet hvis du er i stand til å ta opp inntrengere.
  • Hvis du bruker en vakthund for å beskytte din eiendom, legg tegn detaljering at du har en hund som vil reagere negativt på inntrengere for å unngå fremtidige juridiske komplikasjoner. I noen lokaliteter, kan du bli saksøkt hvis du ikke ordentlig advare en inntrenger av forsvarsmekanismer.