Hovudside

Hvordan holde Bugs Out of the House Naturligvis

by Walther

Insektbitt og stikk er en downside av sommeren. Det er nok av kjemiske midler, men mange mennesker har begynt å stille spørsmål ved sikkerheten ved bruk av disse produktene gjentatte ganger. Heldigvis for de som er bekymret for bruken av insektmidler, er det noen gode naturlige alternativer. I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du kan holde insekter ut av huset naturlig.

Bruksanvisning


•  Bruk citronella lys for å holde insekter i sjakk. Mange hevder at effekten av disse lysene er korte, så lite som 20 minutter. Det er imidlertid store citronella lys som holder brennende i lange perioder av gangen.

•  Spray fennikel olje i ditt hjem. Fennikel olje inneholder stoff som insekter hater. Det har vist seg å redusere mengden av insekter med nesten 80 prosent. Det er også fullstendig ikke-toksisk.

•  Bruk fedd olje for en frisk lukt mens du kjører insekter unna. Spray nellikolje i luften. Begynn i rom der du ser de fleste insekter. Dette bør fjerne dem ut og forlate rommet ditt lukter fantastisk. Nellikolje kan også anvendes på huden for en frastøtende, men bør fortynnes først. Ved hjelp av rett fedd olje kan irritere hud, kløe og svie.

•  Bruk geranium olje for å holde insekter unna. Som med fedd olje, spray i luften hvor insektene synes mest konsentrert. Dette bør sende dem pakking.

•  Kjøp ferdige naturlige spray og kremer utformet for å holde bestanden av insekter vei ned, forlate hjemmet ditt lukter friskt og ikke skade planeten eller helsen til dem i ditt hjem. Avon Skin Så Soft er sterkt anbefalt for voksne og barn.

Tips og advarsler


  • Husk at organisk insektfordrivere generelt ikke fungerer så vel som ikke-organisk seg.