Hovudside

Hvordan lage et gjemmested i en bok

by Walther

Hvordan lage et gjemmested i en bok

Kanskje du trenger å skjule din $ 100 klokke, dine $ 1000 øredobber eller andre verdisaker. Ita € ™ s best å ikke risikere å ha noen å finne den dyrebare element ved å skjule det i den vanlige skalaen av steder - din sokk skuff, madrass eller blandet med undertøy. Du kan lage et gjemmested i en bok som kan forpurre selv de beste tyver og de mest samvittighetsfulle snoopers. Les videre for å lære hvordan å lage et gjemmested i en bok.

Bruksanvisning


•  Velg en hard cover bok som youâ € ™ ve allerede har lest og vet du wonâ € ™ t lese igjen eller på annen måte dona € ™ t forsiktighet hvis du ødelegge. Hvis du elsker alle bøkene dine, finne en billig en som passer dine behov på et garasjesalg eller bruktbutikk. Boken kan være hvilken som helst størrelse, avhengig av hva du har tenkt å skjule. Bare sørg for at ita € ™ s bred nok og tykk nok til å skjule mer enn en tannpirker.

•  Bruk en tynn, lett-spread lim til å feste alle de Booka € ™ s innsiden sider sammen og også til baksiden klaff. Lim tungt nær sidekanter, men ikke så tungt at limet er siver ut og folk kan fortelle på et øyeblikk alle sidene er limt sammen. Holde seg borte fra det midterste området med lim, som er der du skal skjære sidene til gjemmestedet.

•  Ta en svært skarp, lang barberhøvel og kutte en rektangulær form i midten av sidene. Du ønsker å holde skjære gjennom alle sidene, forkaster de avsagde stykkene, inntil du har kuttet gjennom til bakdekselet. Hold bakdekselet i takt.

•  Legg til mer lim rundt rektangelet youâ € ™ ve kuttet ut å feste sidene på plass fra den enden.

•  La limet grundig tørr og ha det gøy skjule alle dine godbiter i ditt hemmelige skjulested da. Du vil ønske å plassere boken på en hylle sammen med mange andre bøker så det harmonerer ubemerka. Det er egentlig ikke noe poeng i å lage et gjemmested i en bok hvis du lar boken på stuebordet for noen å plukke opp og tommelen gjennom.

Tips og advarsler


  • Grunnen til at du plukket en tynn lim var slik at det kunne sive gjennom flere sider på en gang, og du trenger ikke å irriterende bla gjennom og lim hver side til den ene siden av den.
  • Dona € ™ t gå for vill en plukke en bok som i stor grad skiller seg ut fra den vanlige lesevalg. Det vil være en umiddelbar tip-off at boken er malplassert og sannsynligvis inneholder alle smykker.
  • Dona € ™ t skjul sprenglegemer i en bok. De er vanligvis mye for stor til å få plass der.