Hovudside

10 løvtrær i Michigan

by Walther

10 løvtrær i Michigan

Mange varianter av løvtrær kan bli funnet i Michigan. Løvtrær er trær som kaster sine blader for en del av hvert år under kalde eller tørre perioder. I Michigan, skjer dette i løpet av vintermånedene. Før Shedding, bladene av Michigans løvtrær begynner å endre farge og produsere et imponerende utvalg av gul, rød og oransje farge.

American Bøk


Den amerikanske Bøk er en innfødt nordamerikanske løvtrær. Den amerikanske Bøk vokser 70-80 meter høy, har glatt sølvgrå bark og små, tynt tannet, mørkegrønne blader. Veden i den amerikanske Bøk brukes til gulv, møbler og containere.

Svart Gum


The Black Gum er en mellomstor løvtre som er innfødt til Nord-Amerika. Bladene av Black Gum treet begynne å snu lilla i høst, ble etter hvert en levende lys skarlagen. The Black Gum vokser 65 til 80 meter høye, og produserer et hardt tre som brukes hovedsakelig for paller og brensel.

Honning Locust


Honey Locust er et raskt voksende tre som vokser opp til 100 meter høye og kan leve i over 100 år. Bladene er sparsom, og gir svært lite skygge verdi. Grenene vanligvis har torner, og er ofte tapt i stormer. Tre av Honey Locust treet blir sjelden brukt.

Paper Birch


Papir Birch er en av de mest lett gjenkjennelige trær på grunn av sin distinkte lyse hvite bark, som synes å være peeling fra stammen. Papir Birch vokser til ca 70 meter høy. Papir Birch er en viktig kilde til mat for flere dyr. Elg og white-tailed hjort spiser barken, snøskoharen spise frøplanter, pinnsvin mate på den indre bark og mus spise frøene.

Red Maple


The Red Maple er en av de vanligste løvtrærne i østlige Nord-Amerika. The Red Maple er et mellomstort tre som kan leve i opptil 200 år. Bladene blir en vakker rød farge i høst. Saft av Red Maple brukes til lønnesirup.

Trembling Aspen


Den Trembling Aspen er innfødt til den kjølige nordlige delen av Amerika og vokser mellom 66-82 meter høye. Den Trembling Aspen har fått navnet sitt fordi bladene skjelver, eller skjelve, ved den minste bris. Bladene blir en lys gul i høst. Trembling Aspen vanligvis bare bor ca 50 år.

Pin Cherry


Pin Cherry er et lite tre, vokser ca 30 meter høy, som produserer en liten rød kirsebær fra juli til september. Frukten er sur, men kan brukes til å lage gelé og syltetøy. Pin Cherry produserer grupper av delikate hvite blomster om våren. Pin Cherry blir ofte brukt som et landskap tre, og krever full solen.

Blomstring Dogwood


Den blomstrende Dogwood er et populært landskap tre på grunn av sin lille størrelse, vokser bare ca 35 meter høy. Den Blomstrende Dogwood produserer blomster om våren for ca to til tre uker, og en maroon- eller rød-farget blad i høst.

Eastern Cottonwood


The Eastern Cottonwood treet er en av de største løvtrærne funnet i Michigan, som vokser over 100 meter høy. The Eastern Cottonwood har ekstremt tykk bark, noe som gjør den til å overleve gjennom skogbranner. Kalesjen av treet er stort og gir en overflod av skygge. Eldre trær kan ofte sees med lightening skade.

Butternut


Butternut trær, også kjent som White Walnut, er saktevoksende trær som når en moden høyde på ca 60 fot. Butternut trær vokser raskt, men vanligvis bare bor ca 75 år. Mutteren produsert av Butternut treet er populært for å lage butternut godteri.