Hovudside

Når kan jeg trimme en Frosted Bougainvillea Bush?

by Walther

Når kan jeg trimme en Frosted Bougainvillea Bush?

En natt med frost vil føre blader og noen fargerike papery bracts på en bougainvillea å slippe unna, og etterlater en plante delvis eller fullt løvskog. Motstå trangen til umiddelbart å beskjære tilbake den frost skadet bougainvillea, som dagene kan passere før full forlengelse av den kalde skade manifesterer. Du ønsker ikke å skjære bort levende vev, eller beskjære på en måte som gjør at de gjenværende plantedeler mer utsatt for skade eller dieback.

Frost Effects


Temperaturer ved eller under frysepunktet i mer enn fire timer i varighet fullt ut kan drepe en bougainvillea. Frost fører blad og kvist uttørking som planteceller briste når vannmolekylene utvider som de fryser. Blad og blomst slipp er en vanlig reaksjon ved frost, men det fulle omfanget av kvist og gren skade som følge av en kald kveld ikke bli klart i flere dager. I noen tilfeller er hele over bakken forgreningssystem drept, og bare røttene, og en liten del av den nederste stammen forblir i live.

Når å beskjære


Ikke beskjære tilbake en frost rørt bougainvillea i minst to uker. Overvåke anlegget i mellomtiden, opprettholde den samme lys og vanning regime allerede brukt før den kalde natten. Etter to uker, forsiktig bøye grenene for å bestemme om fleksible, levende vev forblir. Hvis sjansen for vinteren frost gjenstår, holde tilbake noen beskjæring av bougainvillea til siste våren frost dato, som kanskje ikke skje før i februar eller mars. Når nye grønne spirer vises, er det en indikasjon på at nok tid har gått siden frost og en beskjæring er mer betimelig.

Grunner til Delay


Beskjæring vil bidra til vev uttørking på grener samt fremme ny vekst. Du må unngå beskjæring bougainvillea grener tidlig slik at ny vekst ikke oppstår når været er kaldt og mer frostnetter kan skje. Venter på å beskjære også hindrer utilsiktet fjerning av levende grener som ville ha senere spiret blader. Holde døde greiner på frostet bougainvillea kan gi ekstra beskyttelse mot kulde. De resterende døde kvister ta hovedtyngden av eventuelle påfølgende frost, og dermed hindre lavere leve vev blir utsatt for kulde. Dette kan utgjøre forskjellen mellom all over bakken vev å være død og de største, laveste grener og trestammer rester live til å spire flere blader kommer våren.

Regional Råd


Bougainvillea er hovedsakelig dyrkes utendørs bare i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 9 og varmere. Dette samsvarer til Hawaii, Puerto Rico, kyst California, de lave ørkener av Southwest, sørlige Texas og halvøya Florida. Heving og regional vinter værmønstre varierer mellom disse regionene. Kontakt din lokale samarbeidsvillig forlengelse kontor eller regional botanisk hage å spørre horticulturists om den beste fremgangsmåten og tidspunktet for beskjæring frostskadde bougainvillea. Tiden av året, breddegrad, høyde og nærhet til vann kan alle påvirke om frost kan fortsatt skje.