Hovudside

Hvordan holde Suckers fra vokser på bunnen av et tre

by Walther

Suckers er tre spirer som vokser opp fra grunne røtter ved foten av et tre. Suckers vises i løpet av våren, og vil tappe energi fra treet. Dette kan føre til hemmet vekst, mangel på blomstring, og en liten frukthøsten for fruiting trær. For å hindre at et tre fra dannende sugekoppene, er det viktig å behandle den umiddelbart liggende suger vekst. Når stede sucker vekst er borte, kan det treffes tiltak for å hindre ytterligere problemer.

Bruksanvisning


•  Skjær tilbake noen tilstede suckers. Bruk den skarpe kanten av en spade for å skille suckers fra foten av treet, eller klippe dem av på jord nivå. Skjær tilbake alle suckers så snart du ser dem på våren, før de blir lengre enn 10 inches.

•  Spray stedet der sucker møtte treet, eller hvor det kom ut av bakken ved siden av treet, med sucker drapsmann. Sucker mordere er kjemiske ugressmidler formulert spesielt for å stoppe sucker vekst. Følg instruksjonene på pakken for søknaden. Sucker mordere hindre fremtidige sucker vekst.

•  Bruk spade til å grave ned til problemet rot, hvis suckers vokser ut av jorda og ikke foten av treet. Hvis alle suckers synes å komme fra ett sted, kan det hende du bare har én rot som er suckering. Grave ned til at roten, og bruke spade for å bryte den fra treet. Fjern roten fra jorden og kast den.

•  Hell en 4-tommers lag med matjord over bakken rundt foten av treet, som dekker de områdene hvor du har sett suckers og fjernet dem. Suckers komme opp fra grunne røtter, så øker jorddybde vil hindre dem fra å vokse i fremtiden.