Hovudside

Hvordan lage tre Gates

by Walther

Hvordan lage tre Gates

Bygge tre porter er ikke vanskelig, og selv de enkleste design kan se bra ut. Størrelsen på tre gate avhenger av bruken. I de fleste tilfeller, er du rett og slett kommer til å trenge en gate for folk å gå inn og ut av området der du er fekting. Bygge en solid og funksjonell gate vil bare ta et par timer.

Bruksanvisning


•  Bestem størrelsen på porten du trenger for å bygge ved å måle åpningen med et målebånd. Plasser enden av båndet på ett innlegg og dra den over åpningen til den andre posten. Skriv ned målingen. Plasser enden av båndet på bakken og trekk den opp til den høyden du trenger porten å være. Skriv at måling ned. Husk at du vil trenge om lag 2 inches klaring nederst slik at porten åpnes lett.

•  Kjøpe trelast du trenger basert på dimensjonene som følge av dine mål. Mål 2-av-4 studs med et målebånd og merke dine kutt på dem. Plassere stenderne på sagkrakker og skjær dem i dine karakterer med en vinkelkutter. Marker 45-graders vinkler på stenderne ved hjelp av en byggmester torg og en blyant i endene av stenderne. Plassere stenderne på sawhorses og kutte 45-graders vinkler med en vinkelkutter.

•  Legg piggene på bakken og danner formen på porten ved å plassere 45-graders vinkel kutt sammen for å danne et kvadrat eller rektangel. Koble piggene sammen ved hjelp av 4-tommers skruer, en drill og bits. Plassere to skruer i hver side for å gjøre leddene sterk. Installere et hjørne brakett på innsiden hjørnet av hver side og fest den ved hjelp av 1-tommers tre skruer, drill og bits. Dette vil legge til ekstra styrke til gate.

•  Mål gate spissede ved hjelp av et målebånd og merke dem på den nødvendige lengden for din gate størrelse. Plasser spissede på sagkrakker og skjær dem til nødvendig lengde med sirkelsag. Linje de spissede opp på forsiden av porten og spre dem jevnt. Fest spissede til gate rammen med 2-tommers skruer, en drill og en skrutrekker bit. Plasser to skruer på den øverste delen av picket og to nederst.

•  Fest hengslene til gate ramme ved hjelp av en drill, skrutrekker bit og skruene som fulgte med hengslene. Fest porten til en gjerdestolpe ved en drill, skrutrekker bit og skruene som fulgte med hengslene. Bruk nivå for å sørge for at porten er i vater når du henger den. Installere låsen på porten i henhold til produsentens instruksjoner for den spesielle stilen av låsen du bruker. Gjenta fremgangsmåten for å bygge det totale antallet tre porter du trenger.

Tips og advarsler


  • Bruk vernebriller når du arbeider med elektroverktøy for å hindre skade på øynene dine.