Hovudside

Informasjon Om Plant Life & Jord i Honolulu

by Walther

Informasjon Om Plant Life & Jord i Honolulu

Det er ukjent når byen Honolulu ble grunnlagt, men historiene om Hawaii og arkeologi punkt til rundt 1100 AD Honolulu settes til "lun havn." Honolulu eksporterer sandeltre, ananas og sukker.

Klima


Honolulu er klassifisert som å ha en sub-tropiske klima, noe som betyr at det er svært sjelden harde kalde vintre, men det har likevel fire forskjellige årstider. Honolulu har en gjennomsnittlig årlig nedbør på 22.2 inches; sitt tørreste måneden er juni og den våteste er desember. Den gjennomsnittlige temperaturen svinger rundt 77,2 grader Fahrenheit, som følge av et minimum 14,4 timer sollys hver dag.

Typer av Soil


Selv om Hawaii som en rekke av jord, den vanligste i Honolulu er andisol, som er dannet av vulkansk avfall som aske, pimpstein og slagg. Andisol er også full av felles organisk materiale som blir blandet i det øverste laget. Dette Leir-sandjord som dekker det meste av Honolulu er svært produktiv. Andre jordsmonn som er funnet inkludere inceptisols og histosols. Inceptisols er nylig utsatt unweathered materialer som finnes i vulkaner, og histosols er laget av organisk materiale og er veldig tett i sammensetningen til andisols.

Typer planter


Mange typer planter dyrkes i Honolulu. De fleste av de innfødte planter er gresskledd og grønne. De plantene som har migrert til Honolulu gjennom vind, vann og fugler er mer blomstrende og blossomy. Innfødte planter inkluderer hibiscus, wiliwili, Plumeria sortar og tørrlands palmer. Importerte og migrerte planter inkluderer bougainvillea, kaktus og sukkulenter.

Tap av Fosfor


I områder som opplever tyngre mengder nedbør, kan andisol være lav i fosfor, fordi aluminium og jern i jorda stjele den fra plantene. I områder hvor det ikke er så våte planter vil trives i jord som er rike på fosfor, kalsium og kalium.

Hagearbeid


På grunn av den stort sett Leir tilstand av jord, kan Honolulu støtte mange planter. Grønne planter har en høyere suksessrate enn store blomstrende planter og blomster. Når du planlegger en hage i Honolulu, se etter følgende planter: varianter av hibiscus anlegget (den gule hibiscus er staten blomst), Hawaiian trebregne, og stranden Naupaka.