Hovudside

Slik flytter en 10 Year Old Wisteria Bush

by Walther

En blåregn bush kan flyttes til et nytt sted, selv om det er 10 år gammel. Wisteria busker foretrekker fuktig, godt drenert jord i delvis eller full solen. Fremgangsmåten for å flytte en blåregn bush er ikke komplisert, men du må gjøre det riktig for å sikre fortsatt helse av busken.

Bruksanvisning


•  Fukt jorda rundt blåregn bush dagen før du flytter den. Dette vil gjøre jorden lettere å grave i.

•  Velg en ny plassering for bush og grave et hull stort nok til å romme bushen. Ikke bekymre deg om å få hull på riktig dybde; dette kan tilpasses når busken er brakt over til den nye plasseringen.

•  Bryt bakken rundt busken med en spade ca 3 meter fra stammen hele veien rundt. Fortsett å grave langs denne linje til en dybde på minst 2 meter. Målet er å ta så mye av rotsystemet som du kan. Grave i en vinkel mot stammen slik at røttene blir holdt sammen i en ball. Fortsett å grave mot midten til busken kan løftes ut av bakken og plassert i en trillebår for transport til den nye plasseringen.

•  Fjern bush fra trillebår på det nye stedet. Bland jord fra den nye hull med torvmose i trillebår.

•  Monter bush inn i det nye hullet og grave ut mer jord hvis bush rotsystem er over bakken. Plassere noen av jord og torv mose blandingen i bunnen av hullet og plassere busken på toppen av det. Sørg for at Bush er rett og tilbakefylling hullet med resten av torvmose og jord. Tamp ned jorda rundt busken og vanne det daglig til røttene begynner å vokse.