Hovudside

Hvordan montere flytende hyller

by Walther

Hvordan montere flytende hyller

Flytende hyller kommer i en rekke ulike stiler og farger, og er en god måte å vise bilder, tilbehør og kunst. Disse hyllene er forskjellig fra andre hyller ved at det ikke er noen synlig hardware, noe som gir hyller illusjonen av "flytende" på veggen. Flytende hyller er raske og enkle å montere selv, spesielt når du bruker pre-bygget flytende hyller med forborede veggbrak installert.

Bruksanvisning


•  Tegn ut et design skisse av hvordan du vil at det ferdige produktet skal se ut, ved hjelp av en blyant og papir. Plasser hyller og annet tilbehør som vil gå på hyllene på gulvet foran veggen for å sikre at du er fornøyd med din innredning. Flytt hyller rundt for å sikre at du ser alle alternativene før du begynner boring.

•  Mål avstanden mellom hver av festebraketthullene på baksiden av hyllen og måle hvor langt unna de er fra kanten, ved hjelp av et målebånd. Markere kanten av hyllen på veggen, ved hjelp av et målebånd. Markere den første monteringsbrakett hull på veggen ved hjelp av målebånd og blyant. Hold nivå og målebånd sammen. Legg merke til plasseringen av de øvrige hull i forhold til det første hullet man merket.

•  Bor dine skruene i merkede hull, slik at minst 1/4 tommer til stikker ut fra veggen. Ansett gips skruer og ankere hvis ikke skru i en stud; Dette vil holde skruen på plass i stedet rive gips.

•  Hold sokkelen, med ryggen mot veggen, foran skruene. Sett skruene i de riktige hullene med en drill og skyv sokkelen ned for å låse den på plass. Test vekten ved å trekke forsiktig ned før du setter gjenstander på sokkelen.

Tips og advarsler


  • Bruk tape på veggen for å legge ut din hyller forhånd, sikre hyllene er nivå, og markere hvor hullene skal bores.