Hovudside

Hvordan bruke eddik til Kill Lopper

by Walther

Hvordan bruke eddik til Kill Lopper

Selv ørsmå, lopper er et stort problem for kjæledyr og eiere. Når de kommer inn et nytt miljø via sin vert, er de vanskelige å fjerne. De vil formere seg raskt og kan bli funnet overalt hvor verts besøk. Mange av de kommersielle anti-loppe produkter er enten ineffektiv eller skadelig og bruke disse produktene så ofte som nødvendig kan bli dyrt. Når jeg prøver å bli kvitt loppene, er det best å starte med de berørte kjæledyr.

Bruksanvisning


•  eliminere lopper på kjæledyret ditt. Fyll en mugge med varmt vann og tilsett 2 ss av eple cider eddik. Bade kjæledyret som normalt og skyll den av. Hell eddik løsningen på kjæledyret pels, men unngå øynene. Loppene vil dø nesten umiddelbart og falle av kjæledyret ditt. Gjenta dette trinnet månedlig for å holde lopper unna.

•  Bland en del hvit eddik med en del vann og hell blandingen i en sprayflaske. Spray løsningen på dine møbler, sengetøy og hundens seng. Gjenta dette minst tre ganger i uken frem til loppeangrep avtar. Vurdere å legge en kopp eddik når du vasker sengetøy, også.

•  Drep lopper på tepper og matter med en del eddik og én del vann blandet i en sprayflaske. Forfattere Martha Campbell og Vicky Lansky anbefaler også å legge om ¼ kopp eddik i såpevann i en damp renere og legge det samme beløpet til det rene vannet. Hvis du vasker tepper utenfor, vask med bøtte med varmt vann blandet med en kopp eddik.

Tips og advarsler


  • Mennesker som lider av loppebitt kan drikke en 8-unse glass vann blandet med en spiseskje av eple cider eddik daglig. Problemet bør løses i ca en uke.
  • I "Eddik: Over 400 Forskjellig, Allsidig, og Very Good bruksområder Du har sikkert aldri tenkt på," forfatterne Vicky Lansky og Martha Campbell anbefaler også å legge litt eddik til kjæledyret drikkevann for å bli kvitt loppene. En teskje per liter vann bør være tilstrekkelig.