Hovudside

Taktekking Utstyr Verktøy

by Walther


Som den første forsvarslinje mellom et hjem interiør og elementene, er taket uten tvil den viktigste delen av en struktur. Bruk begge hender og elektroverktøy, taktekking fagfolk konstruere solide belegg for et hjem. Enten du bygger eller reparerer, bli kjent med spesialisert og generell taktekking utstyr og velge de riktige verktøyene for prosjektet.

Taktekking Nailer


Den pneumatiske taktekking nailer, også kalt en "taktekking spikerpistol," syssels kraften av komprimert luft til å skyte festene i rask rekkefølge. Disse utløse operert verktøy bære lange strimler av plast bundet taktekking negler. En taktekker presser spissen av våpenet mot en flate og trekker i avtrekkeren for å avfyre ​​en spiker gjennom helvetesild, papp og vindsperre. Spikerpistolen laster automatisk og forbereder taktekker å skyte igjen. Fordi hver singel krever ofte 4-6 negler, drastisk reduserer pneumatisk taktekking nailer den tiden som kreves for å fullføre store taktekking installasjoner.

Taktekking Hammer


Snarere enn en klo, denne spesialiserte hammer, noen ganger kalt en "shingling" hammer, har skjerpet øks overfor sin slående ansikt. Opprinnelig ment for hakking tre helvetesild til størrelse, kan verktøyets stridsøksen enden brukes til å snuse, hogge og huljern sammensetning helvetesild i tillegg. En taktekking hammer slående ansikt er scoret med serrateringer eller punkter som grep en spiker ved kontakt. En måler støpt inn den øverste delen av en taktekking hammer indikerer standard takspon dybder. Singel "dybde" refererer til mengden av overlegget mellom etterfølgende kurs av helvetesild, en egenskap som påvirker heving og tillatte vindlaster.

Makt Drill


Bormaskin eller sin avanserte motstykke, den slagtrekkere, fester taktro til en strukturens bjelkelag eller sperrer. Disse verktøyene rotere skrutrekker-lignende tips, kalt "biter", som driver skruer gjennom ark varer og inn i rammer medlemmer. Mens strømmen drill må legges i manuelt, godtar slagtrekkere strimler av skruer, driver på trekk av en trigger og automatisk laster.

Utility Knife


Den generell verktøyet kniv beviser uvurderlig for et bredt spekter av oppgaver i løpet av en taktekking prosjektet, inkludert scoring sammensetning helvetesild, løsne forvitret fugemasse og tjære og åpning pakker av takmaterialer. Spesialblader, kalt "taktekking kniver," har en skjerpet krok på deres tips i stedet for de tradisjonelle rette kanter. Disse ekstra tykke blader er laget for å trekke gjennom helvetesild, tjære og takpapp.