Hovudside

Best Maling å bruke for Fuktige Garasjer

by Walther

Best Maling å bruke for Fuktige Garasjer

Tre grunnleggende typer av maling er formulert for bruk i garasjer: lateks, olje og epoxy. Fuktige forhold tilsier at den valgte formuleringen gjør at fuktighet fordamper lett, benektende vekst av mugg og mugg i løpet. Enhver malt overflate vil etter hvert svekkes og trenger ommaling, men det er maling som vil vare lenger enn andre i en fuktig garasje miljø.

Maling Kvalitet


Kvaliteten utvendig maling har et høyere nivå av faste stoffer, noe som er det materialet som er igjen på overflaten etter en maling har tørket. Enhver konsentrasjon over 45 prosent regnes som god, og vil gi en tett og slitesterk belegg. Rimelige malinger skilte et høyt tørrstoffinnhold kan inneholde billig fyllstoff. Spør forhandleren for å vise deg en materialdatablad på produktet, eller sjekk malingen selskapets hjemmeside for å være sikker på hva du kjøper.

Pigmentering og Binder


Premium pigmenter sikre bedre dekning med færre lag. Det beste er titandioksyd. Ingredienslisten trykt på malingen kan merke vil indikere hva pigment formuleringen inneholder. Maling som benyttes i fuktige utvendig bruk bør inneholde en soppdreper, mildewcide og en værbestandig, all-akryl bindemiddel for å holde alle ingrediensene sammen. Noen produsenter skreddersy sine malinger til regionen hvor de blir solgt. Ekstra mildewcide er lagt for fuktig klima.

Epoxy og Latex for Garage Gulv


Garasje gulv har sine egne utfordringer og krever en særlig holdbart belegg. Bolig garasje gulv er godt beskyttet med et høykvalitets epoksymaling med 100 prosent faste stoffer. Malingen inneholder en løsning konsentrat, grunning, epoxy og topcoat for en komplett gulv finish. Latex maling fungerer også bra fordi det gir mulighet for vann fordampning. Ett strøk fungerer som en primer og en annen gir deg et toppstrøk. Latex er vannløselig, så pensel og rull rengjøring er enkelt.

Oljebasert Garage Floor Paint


Oljebasert gulvmaling kombinerer enkel bruk av latex med holdbarheten av epoxy. En betong oljebasert primer påføres først, som etterfølges av et oljebasert toppstrøk. Resultatet er en garasje gulvet med en ren utseende, skinnende finish. White spirit er pålagt å rengjøre pensler og ruller som oljebasert maling er ikke vannløselig. Lokale Oppussing butikker er kjent med maling som vil fungere best i ditt område og kan svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.