Hovudside

Den gjennomsnittlige kostnaden for Tepperens

by Walther

Den gjennomsnittlige kostnaden for Tepperens

Profesjonelle teppe rengjøringsmidler bruke teppe dampbåt maskiner som fjerner innebygde smuss og skitt fra fibrene dypt i teppet, slik at det ser helt nytt igjen. Kostnaden av å ha en gulvteppet renset er vanligvis fastsatt i henhold til arealet.

Gjennomsnittlig pris


Den gjennomsnittlige kostnaden for profesjonelt rens av tepper er 28 cent til 30 cent per kvadratmeter, ifølge data 2010. Dette varierer avhengig av om du bruker en franchise / nasjonal kjede eller en lokal bedrift.

Betraktninger


Ifølge Michael Hilton of The Carpet Kjøpere Handbook, de fleste huseiere har sine tepper rengjøres bare en gang hvert sjuende år, noe som resulterer i mer skitt og mer arbeid for renere. Hvis du oppretter en kontrakt med en lokal bedrift for å rense tepper en gang i året, kan du få en rabatt i pris.

Andre faktorer


Kostnaden for rengjøring teppet inkluderer ikke kostnadene for rengjøring trapper, noe som kan koste en ekstra avgift. En tepperens selskap kan også ta betalt for å flytte møbler for å nå tepper og for større eller vanskeligere å fjerne flekker.