Hovudside

Hvordan bli kvitt Diesel Fuel Smell

by Walther

Hvordan bli kvitt Diesel Fuel Smell

Hvis du arbeider med diesel, må du være forsiktig så du ikke søler. Utslipp kan bli ryddet opp, men lukt er veldig sterk. Den kan forbli i lang tid, jevn luftrensere er ikke effektive ved fjerning av en diesel lukt. Hvis du får diesel på klærne, vil du trenge mer enn din vanlige vaskemiddel for å fjerne diesel lukt.

Bruksanvisning


•  Lay møllkuler rundt i rommet som hadde dieselutslippet. Selvfølgelig du ikke ønsker å gjøre dette innsiden av hjemmet ditt hvis du har kjæledyr eller barn, men det er et flott alternativ for din garasje eller bak på bilen. De møllkuler har lykkes med å nøytralisere lukt.

•  Vask klærne i Listerine hvis de har diesel på dem. Dette er hva brannmennene bruker for å få røyk lukten ut av klærne sine. Hvis diesel ble sølt på et gulv eller bil matte, vil du kanskje prøve å gni litt Listerine i det. Deretter bruke et teppe shampooer å vaske den ren.

•  Spray OdorGone i luften i rommet som lukter diesel. Dette produktet er helt naturlig, men veldig sterk. Den ble opprettet for å kvitte seg med noen av de sterkeste lukt. Hvis lukten er på klærne, kan du spraye dem og la dem sitte en stund før vask. Du har også muligheten til sprøyting OdorGone direkte på diesel flekken.

•  Kombiner varmt vann, ammoniakk, vasking brus og eddik i en ren tom gallon melk jug. Rist kannen og deretter bruke den til å rengjøre overflaten der diesel ble sølt. Dette vil rense området samt å fjerne vond lukt.

Tips og advarsler


  • Hvis du får diesel på hendene, må du vaske dem med rensemiddel. Den rensemiddel vil få skall av lukten.
  • Holde et lokk på noen containere som du bruker til å transportere diesel. Du kan også være lurt å legge et gammelt håndkle ned i bagasjerommet i tilfelle container lekkasjer. Deretter kan du bare kaste den gamle håndkle unna.