Hovudside

Normal Spacing Når Planting White Pine Trees

by Walther

For å oppnå riktig avstand når plante hvite furutrær, må du vurdere flere faktorer, blant annet den sorten, den tiltenkte bruk av trærne og forholdene på voksestedet. Hvite furutrær er raskt voksende trær med myke nåler og en blå-grønn farge. Disse langlivede trær overleve fra 200 til anslagsvis 450 år.

Bruksområder


Avstanden mellom trær avhenger av planlagte bruk for bare trær. Du kan plante hvite furutrær som prydplanter, som en del av en vindskjerm, for å danne en skjerm eller for trelast. Hvordan du plante trær påvirker deres form og vekst vane. I stands, hvite furutrær har en tendens til å forgrene bare langs den øvre del av sine badebukser; trærne vokst med plass rundt dem eller i det åpne opprette forgreninger lenger ned sine badebukser.

Spacing


Som en generell regel, la seks meter mellom hvite furutrær. University of Wisconsin Extension anbefaler å plante 600 til 1000 trær per acre for tømmer. En avstand på 6 meter med 6 meter tilsvarer ca 1200 trær per hektar, mens en 8-by-8-fots avstand tilsvarer ca 700 trær per acre. For vindfang, plante hvite furutrær i en dobbel eller trippel rad, forlater 8 til 15 meter mellom radene.

I noen tilfeller vil avstanden bli påvirket av den sorten du velger. Sortar av hvit furu varierer i form fra avrundet til oppreist. Noen har hengende greiner. â € ~Compactaâ € ™ er en saktevoksende versjon. Husk at hvite furutrær sjelden vokse i homogene stands, og en blanding av trær som bevarer anlegget mangfold i et område er bedre for dyreliv.

Betraktninger


Hvite furutrær er ikke bra for foundation plantings på grunn av høyden og spredning av trær, som når 20 og 40 meter bred og 50 til 80 meter høy, med en maksimal potensiell høyde i overkant av 150 meter. Hvite pines gjøre et dårlig valg for urbane steder, som trærne ikke tolerere salter eller luftforurensende stoffer også.

Vilkår


Hvite furutrær er dypt forankret og gjøre det bra på sand, leirjord, sand-leirjord og leire-leirjord jord. Hvite pines utkonkurrere nærliggende hardtre på sanden. Trærne vokser i overkant av 2 meter per år i gjennomsnitt. Under kalesjen kan veksten være begrenset til 6 inches per år, men uhindret, kan trærne vokse mer enn 4 meter per år og vil nå en større diameter.

Plante trær på våren, mens de er sovende. Velg et nettsted som gir full sol og en fuktig, godt drenert jord. Mens noen hvite pines tolerere dårlig drenert jord, østlige hvite furutrær er intolerant av tørke, stående vann og våt jord. Du må forberede jorda ved å slå den, og fjerne nærheten plante konkurranse for å gi hvite pines en skikkelig start.