Hovudside

Hvordan jeg Installer Vents til Aid Air Flow Do?

by Walther

Hvordan jeg Installer Vents til Aid Air Flow Do?

Riktig ventilasjon hjelpemidler bevegelsen av frisk luft gjennom loftet, holde huset kjølig og loftet fri for fukt. Ventilasjonssystemer er avgjørende for helsen til ditt hjem, fordi fanget fuktighet raskt kan skape et perfekt miljø for mugg. En godt ventilert loft er kjøligere, redusere air condition regninger i sommer og hindre is forbasket om vinteren. Installere ekstra tak vents er et enkelt prosjekt som alle kan gjøre.

Bruksanvisning


En hammer en spiker fra innsiden av loftet, gjennom taktro, på det stedet du ønsker å installere en ventil, ideelt sett så nær toppen som mulig.

•  Legg malen som følger med ventilen på taket med spiker sentrert i midten og malen squared til taklinjen. Skissere malen på helvetesild med kritt.

•  Skjær helvetesild langs krittstrek med et verktøy kniv og fjern for å eksponere bekledningen.

•  Bor et 1/2-tommers starter hull gjennom kledningen nær kanten. Skjær rundt plassen omrisset med en stikksag, ved hjelp av hullet som utgangspunkt.

•  Lirk opp kantene av helvetesild innen tre inches av hullene, og fjern eventuelle negler. Vær forsiktig så du ikke skader helvetesild.

•  Skyv ventilen under sidehelvetesild og på plass over hullet. Hammer tre spiker gjennom den nedre kanten for å låse den på plass.

•  Plasser en skvett av taktekkere sement på toppen av hver spiker. Resecure sidehelvetesild ved hjelp av sement under hver singel.