Hovudside

Hva som forårsaker skrapemerker på en etasje?

by Walther

Hva som forårsaker skrapemerker på en etasje?

Slitemerker vil raskt føre til at en gang perfekt gulv til vises gamle og snusket. Mange vanlige husholdningsartikler vil forlate stygge merker på gulv. Løvtre, vinyl og med linoleumsgulv kan utvikle slitemerker. Heldigvis, hvis du vet hva som forårsaker skrapemerker, kan du ta de nødvendige skritt for å hindre dem fra forming.

Sko


Iført sko som har svart hæler og såler vil øke sjansen for skrapemerker på gulv. Å bidra til å forhindre slitemerker forårsaket av sko, avstå fra å gå på det harde gulvet med skoene. Be gjestene å fjerne deres fottøy før du går inn i ditt hjem. Hvis du må bruke sko mens på parkett, vinyl eller linoleumsgulv, ikke dra føttene over gulvet. Skraping av hæler og såler på skoene er det som forårsaker de skraper til å vises på gulvet.

Møbler


Skyve en stol, bord eller annet møbel over gulv vil forlate overflaten fylt med ubehagelige svarte merker. Ikke skyve møbler over gulvet, og i stedet å løfte møbler opp når det er behov for å bli flyttet, vil bidra til å redusere sjansen for skrapemerker på gulv. Videre installere fotbeskyttere på bunnen av møbler føtter for å beskytte gulv mot skader når varen glir over den.

Gummi


Omtrent alt som har svart gummi kan legge igjen en skrapemerker mark på gulvet. Fra leker til tepper med en gummi backing, dra gummielementet over det harde gulvet vil etterlate et tynt lag av gummi på gulvet, skaper de skrapemerker. Den beste måten å hindre at slitemerker er ikke å tillate gummi elementer på parkett, vinyl eller linoleumsgulv. Hvis du må bruke tepper på gulvene, velger de som har en klut backing. Oppfordre barna til å leke med sine leker på teppebelagte områder i stedet for hard gulv.

Fjerne skrapemerker


Siden slitemerker bare påvirke overflaten på gulv, oppstår ingen reell skade på gulvet. Fukt et tørkepapir med vann, og Stryk kraftig slitemerker inntil de ikke lenger er til stede. Du kan også gni merkene på gulvet med en hvit blyant viskelær. Et annet alternativ for å fjerne skrapemerker er rubbing merkene med en tennisball. For enklere fjerning, kuttet en rift i tennis ball og sette inn et kosteskaft, som vil tillate deg å fjerne merkene uten å bøye over. Gni tannkrem, natron og vann-fortrenge spray på slitemerker vil også fjerne dem fra harde gulv.