Hovudside

Fence Post Hole Alternatives

by Walther

Fence Post Hole Alternatives

Hvis du trenger et gjerde, er ingenting så enkelt som å grave hull, sette innlegg og feste gjerdet materiale for å fullføre det. Men noen ganger grave et hull er bare umulig. Kanskje grunnen er for steinete, må du sette opp et gjerde på en asfaltert underlag eller du bare vil ha et midlertidig gjerde som du kan flytte rundt etter behov. I slike tilfeller trenger du et alternativ til et innlegg hull.

Betong og Dekk


Bygge et solid gjerde fra dekk og betong, som er en nontip utilitaristisk gjerde. Det er ikke spesielt attraktivt, men en fin ting om dette gjerdet er at det gjør bruk av gamle dekk som ellers ville gå til et deponi. Å bygge den, helle betong rundt midlertidig avstivet vinkelrett gjerdestolper laget av lange rør eller tre plassert i sentrum av dekkene som de sitter horisontalt på flat mark. Når de konkrete kurer, feste kjedeleddet eller sveiset fekting mellom de ferdige innleggene. Du kan erstatte 5-gallon buckets hvis dekkene ikke er tilgjengelige.

Crossed Wood Baser


Dette alternativet krever bare skrap tre og noen spiker eller skruer for å gjøre innleggene. Best bruk er som et midlertidig gjerde for å beskytte planter, som et utendørs lekegrind for valper og så videre. Å støtte hverandre oppreist innlegg, skru eller spikre en "X" konstruert av krysset styrene under midten av innlegget. For å holde styrene fra rock, spiker skrap blokker under topp bord i hver ende slik at de sitter nivå med bunnen styret. Fest lett sveiset eller plast netting til innleggene til å fullføre det.

Split Rail Fence


Dette gjerdet stil - noen ganger kalt en orm, slange eller stabel gjerde - bruker ingen stolpehull. Det utviklet seg blant tidlige amerikanske pionerene som en måte å skape sterke gjerder i områder med lite jord til å støtte innlegg. Det gjør en pen, rustikk tillegg til landets eller hytte stil hjem. Bygg og anlegg er en sak av vekslende stabler av rails sikksakk mote direkte på bakken. Der fuktighet og potensiell råte kan være et problem, støtter skinnene på hvert hjørne på en flat stein eller betongblokk for å unngå direkte kontakt med bakken. Cedar eller johannes rails er blant de mest råtebestandige skogen for denne tradisjonelle nei-hulls gjerde.

A-Frames


Lage enkle A-rammer fra lager trelast ved å feste endene sammen og spre ut de motsatte ender for å lage to ben av en omvendt trekant. Spikre en travers mellom bena nederst for å fullføre trekanten. Fest et langt stykke av trelast mellom sentrum av bunnen travers og toppen av trekanten for å gjøre innlegget. Bygge så mange rammer som er nødvendige for å skape et gjerde av ønsket lengde, og avslutte det ved å feste wire eller bord gjerder til de loddrette stolper mellom dem.

T-innlegg


Enkleste av alt er metal T-post brukes til å begrense husdyr eller gjerde hage. Bare hamre innsatsen i bakken og feste elektriske gjerder, sveiset eller annet wire fekting materialet direkte til innleggene. Alpharubicon (se referanser nedenfor.) Dekker noen grunnleggende hvordan du praktisk informasjon om hvordan du setter opp og vedlikeholde T-legg gjerder.