Hovudside

Hvordan å beskjære en Chindo Viburnum

by Walther

Den Chindo Viburnum er en eviggrønn busk utvalg som produserer hvite blomster i vårmånedene. I høst månedene, er blomstene erstattet av røde bær som ligner på de som produseres av kristtorn busker. Bladene også endre seg fra en mørk grønn til rød eller lilla. Den Chindo Viburnum er en raskt voksende busk som kan legge til 1 til 2 meter av høyde per år. Beskjæring Chindo Viburnum er viktig å holde anlegget håndterlig.

Bruksanvisning


•  Vent med å beskjære Chindo Viburnum busk før sent på vinteren eller tidlig på våren like før ny vekst begynner å vises.

•  Undersøk Chindo Viburnum busk og se etter områder med manglende løvverk og nakne lemmer. Spore de nakne lemmer tilbake til bunnen av busk og beskjære dem av ved hjelp av beskjæringssaks eller beskjæring.

•  Se etter grener som vokser over en annen gren eller gnir mot en annen stamme. Beskjære disse lemmer av ca 1/2 cm fra hovedstammen.

•  Finn ut om den aktuelle høyden på Chindo Viburnum er for høy. Hvis du ønsker å holde anlegget en overkommelig høyde, sviske 6 til 12 inches av de høyeste skudd ved hjelp av beskjæringssakser. Dette er bare nødvendig av estetiske grunner, som høyden ikke påvirker helse eller vekst på busken.

•  Vent til Chindo Viburnum er minst 4 til 5 år gammel og beskjære det tungt ved å kutte 1/3 av den høyeste og eldste stammer nær bunnen av anlegget.

Tips og advarsler


  • Du kan også vokse Chindo Viburnum fra en enkelt stamme, som et lite tre. Velg den største stammen vokser fra bakken og sviske av alle de gjenværende stilkene på bakkenivå. Hold beskjæring sidegreiner tilbake til bakken når de forsøker å vokse.
  • Beskjære syke lemmer utenfor Chindo Viburnum gjennom hele året som de oppstår.