Hovudside

Bakgård patio Alternativer

by Walther

Bakgård patio Alternativer

Styrke, holdbarhet og skjønnhet er sentrale elementer i patio design planer og materialer. Huseiere bruke et bredt spekter av naturstein og kunstige materialer i patio konstruksjon, slik som skifer, granitt, plast fliser og helte sement. Uteplasser gi struktur til utearealer, noe som gjør en god lerret for utendørs plass temaer og skape utvidelser av hjemmet eller anlegget. Rekkverk, lysthus, peis, hagemøbler og fontener legge interesse og dekorasjon til bakgård terrasser.

Runde Patio


En runde patio alternativet fungerer for mindre områder eller steder der eierne ønsker å fremheve terrassen. En runde patio av murstein pavers, skifer utleggere eller helte sement skaper en intim, sikkert område for patio stoler, bord og potte blomster eller en hengekøye. Fugl bad, fontener, fugl hus, sommerfugl hus og hage statuer er andre elementer å innlemme i en runde uteplass. Den runde formen trekker øynene til det og byr på mange landskapet design muligheter.

Zen Patio


En zen uteplass hvite granitt eller marmor fliser på en hevet plattform omgitt av sand og dekorert med japansk hage pyntegjenstander som stein lanterner er et attraktivt, rolig alternativ for en utendørs plass. Beplantet med hardfør bambus, potte palmer og prydgresset, skaper en zen uteplass en oase for avslapning.

Skifer Patio


En skifer patio tilbyr en attraktiv og solid og langvarig utendørs flate for noen bakgård område. Skifer kommer i mange farger, fra Browns og tans til grå, hvite og rosa, samt karakteristiske skifer blå. Skifer kan bli kuttet i firkanter eller venstre i naturlige stykker som du kan passe sammen i en grus og sand seng, hvor du kan plante mose eller andre små grønne planter, eller mørtel hellene sammen.

Arbor-overbygd uteplass


Arbor-overbygd uteplass skaper en lun og skyggefullt sted for utendørs servering, avslappende og underholdende i komfort. Terrassen gulv definerer plass, og lysthus gir vertikal og overhead struktur. Du kan la arbor nakne eller plante det med klatreplanter som for eksempel druer, klematis, morgen herligheter eller andre klatre vintreet planter og busker.

Lagvis Patio


En lagdelt uteplass med ulike nivåer skaper interesse i et uteområde. Dette patio alternativet er et godt valg for områder som ikke er nivå, for eksempel åser og nedover skrå meter. Det første nivået nærmest huset fører til et andre nivå noen få inches til en fot lavere og til et tredje nivå lenger ned. Ett eller flere trinn kan bygges mellom nivåene. Lagdelte terrasser utvikle et område med ujevnt terreng til et attraktivt, nyttig overflate som er behagelig og utenom det vanlige.