Hovudside

Gutter Filtrer Problemer

by Walther

Gutter Filtrer Problemer

Installere, rengjøring og vedlikehold takrenner er en viktig del av å administrere nedbør på ditt hjem. Men takrenner presentere sine egne utfordringer som de fylles med løv og rusk. Flere typer produkter, inkludert gutter filtre, arbeid for å løse disse problemene. Gutter filtre er svamper som filtrerer ut rusk og drepe bakterier, lar vannet strømme gjennom sine porer. Imidlertid kan takrenne filtre også presentere flere problemer for huseiere.

Installasjon


En av de første problemene som gutter filtre skaper for huseiere er behovet for installasjon. Huseiere må kutte gutter filtre til lengde for hver del av rennesteinen før manuelt sette dem. Installere renne filtre krever et hus for å bruke en høy stige eller klatre opp på taket, poserer en potensiell fall fare. For boliger med omfattende takrenne systemer, kan prosessen ta mye tid, spesielt når du arbeider sakte for å minimere risikoen for en ulykke.

Rengjøring


Gutter filtre holde rusk samler seg inni takrenner. Men de trenger fortsatt periodisk renhold. Mengden av tid mellom rengjøringer avhenger av mengden av rusk i luften og typen av takrenner og filtrene på et hjem. Blader og rusk kan bygge opp i mellomrommet mellom rennesteinen filter og toppen av rennesteinen kanal. I andre tilfeller, vil små partikler mette filtrene, bremse vannstrømmen. Fjerne, skylling og installere renne filtre er en annen tidkrevende, potensielt farlig problem for huseiere.

Kostnad


Gutter filtre legge til kostnaden av et tak og takrenner. Hvis de kommer som en del av en original takrenne system de påvirker kostnadene for hjem konstruksjon og øke kjøpers boliglån balanse. Installere renne filtre presenterer senere en ny pris, som kan stige enda høyere hvis et hus bestemmer seg for å bruke en profesjonell tjeneste installasjon. Gutter filtre som ikke kommer med garantier, eller har utløpt garantier, vil etter hvert legge kostnadene for utskifting når de begynner å bryte ned.

Brann Danger


Som gutter filtre bryte ned fra temperaturendringer, solskader og vann filtrering, kan de utgjøre en brannfare. Tørre gutter filtre kan antennes hvis glør fra en peis eller utendørs brann drive inn takrenner etter landing på taket. Andre typer av renne produkter, slik som maskeskjermer eller faste aluminium hjelmer, vil ikke brenne, noe som gjør dem sikrere i visse situasjoner.